Amenajarea casei

#canapea extensibila #canapele #canapele.ro

Intampina toamna cu o canapea noua si practica

Investitia intr-o canapea noua si practica pentru interiorul locuintei tale este o decizie importanta, care trebuie sa tina cont atat de aspectul practic, cat si de cel estetic si al calitatii. Canapele.ro vine in intampinarea dorintelor tale in aceasta toamna cu o colectie de canapele functionale si moderne, la preturi atractive datorita lichidarii de stoc din aceasta perioada.

 


Cum alegi canapeaua potrivita?


Alegerea acestei piese de mobilier implica mai multe criterii, precum marimea, stilul, materialul, culoarea si compatibilitatea sa cu spatiul disponibil. Nu ignora niciuna dintre aceste trasaturi esentiale cand iti cauti o canapea durabila in timp, altfel nu va fi decat o pierdere de timp, energie si bani.

Canapele.ro iti pune la dispozitie modele cu un design modern sau contemporan, de dimensiuni potrivite si cu un grad mare de confort, unde poti chiar sa te odihnesti la fel de bine ca in patul din dormitor.

Canapelele sectionale sunt, mai nou, o alegere tot mai frecventa a clientilor, deoarece este alcatuita din mai multe piese ce pot fi descompuse si aranjate in diverse variante.

Canapelele in forma de L si cele circulare raman in continuare in topul preferintelor, iar la capitolul “dublu-rol”, cele extensibile sunt la mare cautare de cei care au un buget limitat.


Canapeaua extensibila Dublin


Canapele.ro iti recomanda un produs nou si elegant, canapeaua extensibila Dublin CL 4 cu 3 locuri 250 x 100 (pat 145x190) x 85, din lemn masiv de fag, cu lada de depozitare si sistem de arc sinusoidal pentru o protectie indelungata ,poliuretan de inalta densitate, perne dehusabile. Configuratia poate fi modificata dupa dorintele tale.


Canapeaua extensibila Parma (promotie)


Profita de promotia generoasa pentru canapeaua extensibila Parma cu 2 locuri, extrem de functionala, realizata din lemn masiv de fag si rigidizata cu lonjeroane din lemn masiv pentru o mai mare rezistenta, la doar 499 ron.


Canapea de colt Osaka


Canapeaua modulara de colt Osaka in culori moderne de mov si oranj va schimba cu totul aspectul locuintei tale si o poti comanda pe canapele.ro la un pret atractiv.


Canapeaua Moderna


Pentru spatiile restranse, canapeaua extensibila Moderna este alegerea potrivita.


Canapeaua Havana


Te intereseaza un model nonconformist, foarte modern si practic? Canapeaua Havana in patru variante de culori te va incanta:
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Pentru specialisti

Top

Cauta-ti perechea