Amenajarea casei

#machiaj #bijuterii #cutii #etajere #cosuri de baie #decoratiuni

Idei de depozitare pentru obiecte mici

Daca te-ai saturat de aspectul inestetic al rafturilor ticsite cu diverse obiecte, chei, brosuri sau produse de ingrijire si machiaj, depoziteaza-le in cosuri si suporturi speciale. Invata sa realizezi chiar tu acasa panouri speciale pentru bijuterii si accesorii si vei avea o locuinta bine organizata, mereu gata sa primeasca musafiri.

Cosuri de baie

Cosurile sunt esentiale, in special intr-o baie mica, in care este bine sa folosesti la maximum orice spatiu liber. In aceste cosuri poti depozita cosmetice, produse de ingrijire si alte accesorii de baie pe care altfel le-ai depozita pe etajere si dulapioare.

Pentru o mai buna organizare, fiecare cos este bine sa contina obiecte de acelasi fel, precum sapunuri, produse de machiaj sau dischete demachiante.

Suport pentru chei

Daca nu stii niciodata unde iti lasi cheile de la casa sau de la masina, gaseste un loc special unde sa le depozitezi. Poti folosi un suport special pentru bijuterii, de care sa agati toate cheile pe care le folosesti zilnic. In acest fel, nu le vei mai imprastia haotic prin casa.

Panou pentru bijuterii

Un astfel de panou este foarte util daca nu dispui de cutii sau alte suporturi speciale pentru bijuteriile tale. In plus, in acest fel vei avea acces rapid la toate accesoriile pe care vrei sa le porti intr-o zi si vei putea face mai usor combinatii inedite.

Pentru acest panou ai nevoie de o placa de polistiren expandat, pe care o acoperi cu o bucata de material textil. Apoi, poti agata cerceii sau colierele de bolduri cu perle colorate.

Organizator pentru sosete

Pe piata exista diverse organizatoare de sosete, pe care le poti folosi cu incredere pentru depozitarea obiectelor mici din locuinta ta. In buzunarele speciale poti depozita sosete, produse de cosmetica si ingrijire. Aceste accesorii sunt usor de folosit si pot fi agatate si de sifonierul din dormitor.

Minicompartimente

Daca dispui de mai multe tavi speciale pentru briose, le poti oferi si alte utilizari. Le poti folosi pentru depozitarea cheilor, accesoriilor de par si altor obiecte mici, pe care de obicei le pierzi prin casa.

Suporturi speciale pentru produsele din baie

Pentru depozitarea produselor de curatare si ingrijire din baie poti instala suporturi speciale din metal. Sampoanele, balsamurile sau buretii vor fi mereu la indemana, dar nu insirate pe marginea cazii, de exemplu.

Sursa foto: www.curbly.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Culorile care atrag noroc in casa ta

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare