Amenajarea casei

#nuante de gri # design casa #amenajare casa #design interior #decorare casa #gri

Griul, noua culoare preferata de designeri. Cum sa amenajezi un apartament in nuante de gri

Griul a devenit extrem de popular in designul interior. Este o nonculoare ce poate fi asortata cu usurinta cu alte nuante vesele, luminoase si ofera un plus de eleganta oricarei incaperi.

 

In functie de nuanta de gri aleasa poti crea ambiente diferite in caminul tau. De exemplu, peretii vopsiti in nuante de gri deschis fac incaperea sa para aerisita si racoroasa, in vreme ce peretii vopsiti in nuante de gri inchis dau incaperii un aer cald si comfortabil.

Griul este o culoare potrivita pentru un living. Adauga in peisaj o canapea de un gri asemanator cu cel al peretilor si adauga decoratiuni verzi sau galbene care sa dea culoare incaperii. Desigur, poti opta si pentru alte nuante calde, dar in culori mai deschise nu aprinse, pentru a iesi mai usor in evidenta. De exemplu, daca ai peretii si canapeaua gri, poti da culoare incaperii cu ajutorul pernelor decorative, al covorului si lampelor.

Si dormitorul poate fi decorat cu ajutorul nuantelor de gri. Alege insa un pat alb, cu tablie captusita pentru un plus de efect si podea din lemn, in nuante calde, naturale, care sa completeze peisajul.

Pentru bucatarie poti alege nuante mai deschide se gri, pe care sa le combini cu alb. Fie vopsesti pretii in gri si alegi un mobilier de culoare alba, fie invers.

Pentru bai, in schimb, poti opta cu incredere pentru nuante de gri inchis, care sa imite piatra naturala sau pentru nuante de gri metalic, daca doresti un design modern.

Surse foto: topdreamer.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Pentru specialisti

Top

Cauta-ti perechea