Amenajarea casei

#tablouri Grand Canvas #Grand Canvas #decoratiuni casa

Grand Canvas - tablouri moderne pe panza in format XXL de la Tobi Deco Design

Tablourile Grand Canvas reprezinta una din cele mai moderne solutii in materie de amenajari interioare si home design, datorita atat aspectului cat si usurintei cu care pot fi personalizate pentru orice tip de spatiu, rezidential sau comercial.

Grand canvas sunt tablouri moderne imprimate digital pe panza, la rezolutie fotografica si intinse pe un cadru de lemn (sasiu). Panza imbraca in totalitate rama, astfel nemaifiind necesara alta inramare. Tablourile au prevazut pe spate, agatoare ascunsa pentru un montaj sigur si rapid. Tablourile grand canvas mai sunt denumite si museum canvas, fiind realizate in dimensiuni mari pentru spatii de afisare generoase (minim 100 cm o latura).

Un tablou grand canvas (tablou digital pe panza) poate fi realizat dintr-o singura imagine, sau se poate realiza in varianta tablou multicanvas compus din 2 ,3, 4, sau 5 piese, realizate dintr-o singura imagine, precum un puzzle sau imagini diferite cu teme asemanatoare.

Care sunt avantajele acestor decoratiuni?

Au un aspect modern datorita lipsei ramelor (panza artist canvas imbraca in totalitate sasiul de lemn), sunt usor de intretinut si sunt realizate din materiale de calitate.



Se potrivesc usor atat in locuintele personale cat si in spatiile comerciale sau birouri, deoarece puteti alege dimensiunile sau numarul de piese (multicanvas) pentru a se incadra perfect in spatiul de afisare disponibil.



Tablourile grand canvas se pot alege din magazinul online Tablou-canvas.ro sau pot fi personalizate cu identitatea companiei, imagini personale in functie de preferintele fiecaruia, mesaje motivationale, desenele copiilor sau chiar cu colaje foto.

Transportul este gratuit pentru orice comanda indiferent de valoare oriunde in Romania.

In comparatie cu alte decoratiuni pentru amenajarile interioare reprezinta o solutie mai ieftina. De exemplu, daca doriti sa alegeti stilul vintage, un tablou grand canvas retro este mult mai ieftin decat mobilierul vintage.

Tablourile grand canvas fac parte din decoratiunile interioare ce ofera un aspect modern incaperii amenajate, si sunt potrivite pentru spatii comerciale, birouri, sali de conferinte, dormitoare, pentru camera copiilor, pentru living, chiar si pentru bucatarie sau hol. Nu ai nevoie de un designer interior pentru o astfel de amenajare, este usor sa alegi stilul care ti se potriveste. Iar daca nu stii exact ce model sa alegi, poti cere consultanta gratuita din partea firmei  Tobi Deco Design SRL. Avand ani de experienta in designul interior, poti fi sigur ca vei primi sfaturi de incredere despre cum iti poti decora spatiul.
Daca alegi tablourile multicanvas, nu uita ca poti sa comanzi un multicanvas personalizat, chiar si cu un colaj al propriilor fotografii. Partea buna este ca nu trebuie sa realizezi singur colajul, poti cere expertilor sa realizeze un colaj, eventual cu cateva efecte artistice.

Despre Tobi Deco Design SRL

De multe ori ne intrebam despre secretul succesului si raspunsul este simplu: concentrare, munca asidua si tenacitate. Putem spune ca este nevoie si de un gram de noroc dar nu ne putem baza intotdeauna pe asta.

Este nevoie de pricepere in ceea ce faci,dorinta si disciplina in autoeducare. Stim ca fiecare proiect este diferit si ne straduim sa il materializam cat mai aproape de forma sa finala. Pentru ca ne plac provocarile.
Credem ca viata merita sa fie traita in bucurie si in armonie cu spatiul caruia ii apartinem. Noi credem ca nu ne putem permite sa traim in lume fara frumusete, chiar si, sau mai ales in cele mai prozaice momente.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Cauta-ti perechea