Amenajarea casei

#folie autocolanta # schimbare aspect frigider #frigider

Frigiderul tau arata urat? Schimba-i aspectul in doar cateva minute! Iata cum

Ai un frigider vechi de al carui aspect te-ai plictisit? Sau ti-ai schimbat mobila si actualul frigider nu se mai potriveste cu mediul inconjurator? Trebuie doar sa-i schimbi aspectul! Este simplu, ieftin si rapid! Iti va lua doar cateva minute, iar rezultatul va fi spectaculos. Iata ce trebuie sa faci:

Ai nevoie de:

  • folie autocolanta metalica
  • cutter
  • foarfeca
  • rigla
  • un ac

Ce trebuie sa faci:

Primul pas este curatarea completa a frigiderului. Dezlipeste toate aqbtibildurile lipite pe acesta si spala foarte bine frigiderul pentru a inceparta orice urma de praf si murdarie si pete de grasime. Toate acestea vor duce la dezlipirea rapida a foliei.

Daca frigiderul are un logo pe carcasa, incearca sa-l inedpartezi cu grija, pentru a nu-l rupe. Il vei fixa apoi la loc, dupa aplicarea foliei.

Aplica cu grija folia, astfel incat sa nu ramana urme de aer sub aceasta si sa nu faca cute. Taie cu ajutorul foarfecii si a cutterului materialul in exces.

Verifica cu atentie folia. Daca s-au format bule de aer, inteapa-le cu ajutorul unui ac apoi apasa usor cu degetul astfel incat aerul sa iasa afara.

Curata foarte bine sigla si daca este necesar o poti vopsi in culoarea orginala. Lipeste-o la loc sau fizeaz-o in acelasi mod in care era prinsa inainte de a o scoate.

Frigiderul tau va arata ca nou fara a cheltui multi bani si fara efort. In plus, va schimba aspectul intregii incaperi.

Surse foto: pinterest.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Pentru specialisti

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Culorile care atrag noroc in casa ta

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare