Amenajarea casei

#transport mobila #transport mobila bucuresti #firme de transport #firme de transport mobila

Firme de transport mobila in tara

Daca te-ai hotarat sa te muti intr-o casa noua, este indicat sa apelezi la o firma care sa iti usureze demersul. Daca nu locuiesti in Bucuresti, iata la ce din tara ai putea apela!
 

Firma transport mobila : Euro Moving Logistic Company


Compania Euro Moving Logistic este una dintre numeroasele mobila care iti va sari intr-ajutor daca te afli in Alba Iulia, Baia Mare, Bistrita, Bucuresti, Cluj, Oradea, Sibiu, Targu Mures, Timisoara sau Zalau. De asemenea, daca mobila trebuie mutata dintr-un oras intr-altul, Euro Moving Logistic iti pune la dispozitie si servicii de mutare intra si interjudetene, indiferent de distanta dintre cele doua locatii.

Euro Moving Logistic isi are sediul in Cluj Napoca si beneficiaza de o experienta de peste 4 ani. De asemenea, firma transport mobila asigura spatioase si igienizate, cat si alte accesorii necesare unui realizat in deplina siguranta (ambalaje, folii, cartoane, cutii etc.).
 

Firma transport mobila: Geniana


Geniana este o firma transport mobila cu sediul in brasov . Serviciile sale de transport mobila sunt disponibile atat in municipiul Brasov, cat si in imprejurimile acestuia. Compania Geniana pune la dispozitia clientilor sai si asigurari de bunuri in valoare de 20.000 euro, suma destinata acoperirii eventualelor daune care ar putea aparea in timpul mutarii mobilierului.

Transportul pieselor de mobilier este realizat cu autoutilitare echipate corespunzator. In plus, firma de transport mobila pune la dispozitie si materialele necesare unei mutari , cum ar fi cutii de marimi variate din hartie si carton, folii de plastic, banda adeziva, huse etc. Plantele sunt transportate separat pentru a fi protejate.
 

Firma transport mobila: C&C Moving


O alta firma transport mobila din Brasov, C&C Moving te va ajuta sa iti muti piesele de mobilier atat in perimetrul judetului Brasov, cat si in tara. In cazul unor situatii speciale, compania asigura personal calificat menit sa transporte mobila la destinatie in conditii optime, asigurand si dezasamblarea si montarea ulterioara a pieselor de mobilier in noua locatie.

Pretul perceput de C&C Moving pentru serviciile oferite variaza in functie de distanta, de piesele de mobiler mutate, de conditiile mutarii (scari/lift, tip si numar piese mobilier etc.), serviciile suplimentare practicate (montare, demontare, infoliere etc.).
 

Firma transport mobila: Black Sea Moving & Storage


Black Sea Moving & Storage este o firma transport mobila din Constanta. Compania a luat fiinta in 2000 si asigura servicii de mutari atat persoanelor juridice, cat si fizice. Cu un personal disponibil 24/7, compania asigura transportul mobilier in siguranta pana la destinatie, inclusiv demontarea si montarea mobilei la noua locatie. In tot acest timp, personalul de coordonare a lucrarilor de transport se asigura ca mutarea are loc in siguranta.

Aceasta firma de transport mobila isi ofera serviciile atat in Constanta, cat si in restul tarii, tarifele percepute fiind calculate raportandu-se la distanta parcursa, dar si la serviciile suplimentare care ar putea fi necesare.

Sursa foto: localjewishnews.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Culorile care atrag noroc in casa ta

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea