Amenajarea casei

#vintage #decoratiuni vintage #retroboutique.ro #amenajare casa vintage

Farmec vintage pentru caminul tau!

O locuinta devine "acasa" abia dupa ce investesti atent in amenajarea ei, dupa ce adaposteste, in fiecare incapere, cate un crampei din istoria ta si a familiei tale si dupa ce, in intimitatea ei, purcezi la creionarea de noi si noi amintiri. Ofera-i locuintei tale un strop de farmec vintage pentru a o transforma in caminul in care nu doar prezentul si viitorul sunt onorate, ci si trecutul, al tau si al intregii tale familii.

Rame foto care poarta patina timpului, mobilier retro, perdele si draperii cu imprimeuri vesele, ce te traspun in vremuri de mult apuse - tot ce iti este necesar pentru a-ti transforma casa intr-un adevarat camin cu farmec vintage iti este pus la dispozitie cu drag in pravalia Retroboutique.ro.

Asadar, daca ai hotarat ca a sosit vremea sa iti reamenajezi locuinta sau daca te-ai mutat in casa noua si vrei sa ii imprimi un strop de personalitate si acel unic parfum vintage al mobilierului vechi si al decoratiunilor asortate, incepe de aici: Retroboutique.ro iti sta la dispozitie de-a lungul periplului tau pana cand ajungi la destinatia dorita!

Personalizeaza fiecare odaie cu perdele si draperii vintage

Imprimeurile discrete cu flori marunte si dungi verticale, dar si nuantele pastelate de rosu, verde, maro, crem si roz sunt marci ale unor stiluri astazi retro, dar la fel de indragite si de elegante ca odinioara. Livingul, dormitorul, camera copiilor si bucataria ta vor deveni instantaneu spatii de poveste cu ajutorul unor insertii vintage, sub forma de perdele ori draperii cu farmec vintage.

Ce iti propune Retroboutinque.ro? O varietate de materiale si de tesaturi, cu imprimeuri pestrite, retro, in stiluri precum Shabby Chic, Boho Chic, Toscan, Rococo, Provence, Mediteranean, Cottage si Rustic din care tu le vei putea alege pe cele care se potrivesc cel mai bine atmosferei pe care iti doresti sa o creezi in caminul tau.

Si mai important este faptul ca toate aceste materiale pot fi folosite nu doar pentru a decora ferestrele mari ale casei, ci si pentru a croi fete de perna, fete de masa, lenjerii de pat si orice ti-ai mai putea dori pentru a-i oferi un suflu retro casei tale!

Poze in rame foto vintage sau cum sa pretuiesti amintirile familiei tale

Putine obiecte decorative sunt mai incarcate de semnificatii decat ramele foto si pozele pe care le adapostesc. Potretul bunicii dinainte sa devina mireasa bunicului tau, fotografia de nunta a parintilor si a bunicilor tai, o fotografie surprinsa in vacanta, pe cand erai doar un copil sunt exemple de amintiri valoroase a caror semnificatie este evidentiata perfect cu ajutorul unei rame cu parfum retro, atent sculptate si decorate.

Retroboutique.ro are frumos asezate pe rafturile sale o sumedenie de astfel de rame foto, concepute pentru toate gusturile, de la ramele cu detalii discrete din dantela la acelea carora trecerea timpului n-a facut decat sa le confere un plus de personalitate.

Si fiindca amenajarea unui camin cu farmec vintage nu inseamna sa bagi mana adanc in "vistieria" familiei tale, Retroboutique.ro iti propune preturi speciale, dar si sansa de a crea un plan personalizat de achizitie pentru ca, la final, sa fii pe deplin multumit si sa revii cu drag in pravalia sa!

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Top

Cauta-ti perechea