Amenajarea casei

#emex.ro #vopsea emex #emex #email #vopse

(P) Emailuri si vopsele

Amenajarea casei cu vopsele decorative presupune alegerea unor produse de calitate si utilizarea lor in conditii optime. In cazul in care nu le aplici impecabil, aspectul si rezistenta in timp a vopselelor de toate tipurile vor fi, fara echivoc, sub asteptarile tale.

Pana si profesionistii pot da gres in arta amenajarii unei locuinte, de aceea cunostintele in domeniu sunt foarte utile pentru un proiect reusit. Emex by Romtehnochim nu doar ca iti pune la dispozitie o gama completa de vopsele decorative, ci iti ofera si informatii pretioase despre cum poti sa le aplici corect pe diversele suprafete din locuinta ta.


Pregatirea emailurilor si vopselelor


Vopselele decorative alchidice grase sau uretanizate, pe baza de rasini alchidice medii si slabe si lacurile de uz general pentru lemn au nevoie de o pregatire prealabila temeinica inainte de aplicare. Emex.ro te sfatuieste sa:

  • conditionezi produsul la temperatura camerei cu 24 de ore inainte de folosire;
  • indepartezi praful si murdaria inainte de deschiderea ambalajului;
  • omogenizezi produsul in ambalajul orginal, cu un amestecator mecanic;
  • filtrezi produsul inainte de aplicare;
  • reglezi vascozitatea cu un diluant de calitate, precum Diluantul Alchidic Emex sau Diluantul Auto Emex;
  • nu amesteci vopseaua cu alte produse, chiar si compatibile, fara acordul producatorului.


Pregatirea suprafetei pentru vopsire


La fel de importanta este si pregatirea suprafetei pentru vopsire, in functie de materialul din care este aceasta realizata. Emex.ro iti explica detaliat procedura corecta in fiecare situatie:

Metal: curatarea si degresarea cu solutii alcaline, indepartarea urmelor de rugina cu solutii speciale, testarea compatibilitatii vopselei si aplicarea unui grund anticoroziv, precum Grundul Alchidic Anticoroziv Emex

Lemn: evaluarea umiditatii, indepartarea peliculelor vechi cu solutii decapante (Emex CM Cleaner), slefuirea si aplicarea unui inhibator de mucegai si aplicarea lacului in 3 straturi (Lacul pentru parchet si mobila Emex).

Beton: 
usacarea timp de minimum 28 de zile a materialului (beton sau mortar), remdierea fisurilor, indepartarea peliculelor lipsite de aderenta prin mijloace mecanice sau chimice cum ar fi Decapantul ecologic Emex Pc Eco si acoperirea incluziunilor metalice cu Grund Economic Neomatt.

Pentru fiecare produs Emex, Romtehnochim ofera Fise Tehnice cu instructiuni precise si detaliate despre utilizarea lor optima. In afara de vopsele decorative si lacuri performante, emex.ro iti ofera toate categoriile de materiale necesare amenajarii locuintei tale, la o calitate certificatade organismele abilitate.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Top

Cauta-ti perechea