Amenajarea casei

#zanussi # garantie 5 ani #electrolux #garantie #electrocasnice

Electrocasnicele incorporabile Electrolux, Zanussi si AEG, acum cu o garantie de 5 ani

Daca iti doresti ca locuinta ta sa aiba un design unitar si placut care sa fie respectat pana in cel mai mic detaliu, atunci electrocasnicele incorporabile sunt cea mai buna alegere. Astfel, pentru o experienta completa de cumparare, pe langa standardele profesioniste aduse chiar la tine acasa, acum incorporabilele Electrolux, Zanussi si AEG achizitionate intre 1 octombrie si 31 decembrie 2014 vin cu o garantie extinsa de 5 ani.

 

Produsele incluse in campanie sunt plitele si cuptoarele incorporabile, masinile de vase incorporabile, echipamentele frigorifice incorporabile si masinile de spalat rufe incorporabile, marcile Electrolux, Zanussi si AEG. Aceste pot fi achizitionate prin plata integrala sau in rate, online sau de la partenerii principali Electrolux care comercializeaza produse importate de Electrolux pentru piata romaneasca.

Tot ce trebuie sa faci dupa cumpararea lor este sa inregistrezi produsul pe site-ul dedicat al fiecarei marci: Electrolux, Zanussi sau AEG. Astfel, garantia de doi ani este extinsa cu inca trei ani.

Pentru a putea intra in promotie, trebuie sa ai domiciliul stabil in Romania si varsta de minim 18 ani impliniti pana la 1 octombrie 2014.

Mai multe detalii despre garantia extinsa aplicata electrocasnicelor incorporabile Electrolux, Zanussi si AEG sunt disponibile pe site-urile oficiale www.electrolux.ro, www.zanussi.ro, www.aeg.ro.

Advertorial
  •   2014-10-17
  •  
  •   comentarii

Articol scris de

Acasa.ro

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Expertul Acasa.ro, Silvia Teodorescu, arhitect

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, dr Nicoleta Simion: Diabetul si terapia cu insulina la feline

Expertul Acasa.ro, dr Nicoleta Simion, medic veterinar

Pune o intrebare

Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii