Amenajarea casei

#electrocasnice #pret #frigidere #masini de spalat #cuptoare

Masina de spalat care porneste singura, una dintre electrocasnicele pe care trebuie sa le ai in 2013

Iti doresti sa fii mereu in tendinte, iar locuinta ta sa includa aparatura de ultima generatie? Afla ca, in 2013, te poti bucura de o gama larga de electrocasnice performante, care iti pot usura considerabil munca in gospodarie. Iata cateva dintre tipurile de electrocasnice pe care nu ar trebui sa le ratezi in 2013!

Electrocasnice inteligente

CES 2013 este targul care a lansat tendintele pentru urmatoarele 12 luni in materie de gadgeturi, electronice si electrocasnice. Astfel, se pare ca in 2013 la mare cautare vor fi electrocasnicele inteligente, care pot interactiona cu smartphone-urile celor care le detin cu ajutorul unei retele de internet wireless ori a tehnologiei NFC.

Mai precis, electrocasnice precum frigidere, masini de spalat, aspiratoare si cuptoare pot fi controlate prin simpla apasare a etichetei NFC din smartphone. Totodata, electrocasnicele inteligente pot "reactiona" la comenzi vocale.

Pentru moment, LG se numara printre singurii producatori care propun o gama variata de astfel de electrocasnice inteligente. Printre altele, o masina de spalat inteligenta va putea demara un ciclu de spalare chiar si atunci cand tu lipsesti, astfel incat rufele sa fie gata in momentul in care ajungi acasa. In plus, un frigider inteligent va putea genera o lista a tuturor alimentelor din interiorul sau, pentru ca tu sa poti concepe mai usor lista de cumparaturi.

Alti producatori care ofera electrocasnice inteligente sunt Samsung (cuptoare) si Panasonic (frigidere, masini de spalat rufe, masini de spalat vase). Preturile raman momentan piperate: un frigider inteligent, de pilda, costa cateva mii de dolari.

Electrocasnice din inox

Trendul electrocasnicelor din otel inoxidabil este unul care dateaza deja de cativa ani si care se va mentine si in 2013. Astfel, din dotarea unei bucatarii moderne, cu aspect industrial, nu ar trebui sa lipseasca in acest an un aragaz, un cuptor si chiar si un frigider din inox.

Spre deosebire de anii anteriori, trendul electrocasnicelor din inox este completat in 2013 de cel al electrocasnicelor albe, negre ori colorate.

Electrocasnice cu functie dubla

Nu in ultimul rand, 2013 aduce si trendul electrocasnicelor cu functie dubla, extrem de utile, pe care ar trebui sa le treci pe lista de cumparaturi din acest an! Printre electrocasnicele de acest tip se numara cuptoarele cu microunde ce includ si functii specifice unui cuptor obisnuit (LG LCSP1110ST 1.1 - 259 dolari, pe Amazon.com).

Sursa foto: ibnlive.in.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Expertul Acasa.ro, Silvia Teodorescu, arhitect

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea