Amenajarea casei

#mobila bucatarie #bucatarie #electrocasnice #incorporabile

Economiseste spatiu cu ajutorul electrocasnicelor incorporabile

Structura bucatariei tale trebuie gandita in asa fel incat sa poti beneficia de cat mai mult spatiu liber, de un design placut al incaperii, dar cu siguranta nu va doriti sa faceti abstractie de functionalitatile fiecarui electrocasnic pe care il achizitionati.

Cand vine vorba de performanta, e simplu sa gasesti atat dispozitive clasice cat si incorporabile care sa fie la fel de practice, insa care dintre cele doua credeti ca ar fi capabile sa transforme o bucatarie mica intr-una mai incapatoare si cu un aspect placut? In mod cert acum doar la electrocasnicele incorporabile.

Frigidere, cuptoare simple sau cu microunde, hote sau plite incorporabile, toate pot face parte din structura obiectelor de mobilier, folosind tot spatiul util, oferindu-i un design minimalist si economisind cativa centimetri ce pot fi adaugati suprafetei libere din bucatarie.

Care sunt avantajele electrocasnicelor incorporabile?

Incorporabilele iti ofera nenumarate avantaje, de la spatiul pe care il poti folosi in alte scopuri si pana la latura estetica. O bucatarie nemobilata poate parea foarte incapatoare, insa vei simti cum spatiul se limiteza cu fiecare obiect de mobilier sau aparat eletronic adus.

Aceste electrocasnice sunt concepute pentru a se integra in spatii mici fara a pierde din dimensiunile sau functionalitatile sale. De obicei, ele sunt mai scurte si mai inguste, avand dimensiunea potrivita pentru a se incadra in diferite obiecte de mobilier.

Plita incorporabila

Avand un loc fix direct in suprafata bancului de gatit, o plita incorporabila arata si functioneaza excelent. Mai mult de atat, acum ai libertatea de a o pozitiona acolo unde iti este mai utila fara a mai tine cont de cuptor, ca atunci cand foloseai un aragaz clasic.

Poti alege dintre diferitele modele de plite incorporabile electrice, pe gaz sau cu inductie, indiferent de modul de alimentare al cuptorului. E recomandat sa te axezi pe un model cu cel putin patru arzatoare, al cincilea putand fi reprezentat de un arzator de tip Wok.

Cuptor incorporabil

Pe langa faptul ca sunt foarte discrete si sofisticate, un cuptor incorporabil poate sa schimbe si modul in care gatesti, evident ca intr-o maniera pozitiva. Iti doresti un cuptor pe gaz sau unul electric? Vrei ca acesta sa aiba functia de convectie?

E cat se poate de simplu sa gasesti ceea ce iti trebuie fara sa depui foarte mult efort. Ai avantajul de a putea pozitiona cuptorul oriunde, preferabil la nivelul ochilor pentru a putea monitoriza procesul de gatire. Fiind separate de plite, tipul sau aspectul cuptorului sunt doua variabile ce tin doar de preferintele personale.

Frigider incorporabil

Indispensabil dintr-o bucatarie, frigiderul este foarte voluminos si destul de dificil de ales. Alegand unul incorporabil, problemele cu spatiul ocupat ocupat de frigider nu vor mai fi la fel de importante ca inainte.

Fiind unul dintre cele mai importante electrocasnice din bucatarie, beneficiile sale sunt pe masura: un frigider incorporabil este mai ingust si mai practic decat unul simplu si se integreaza foarte bine in orice decor, mai ales ca poate fi pozitionat in interiorul unui dulap, ramanand ascuns in permanenta in spatele usilor.

Hota incorporabila

Nu iti poti imagina o bucatarie curata si cu aspect placut fara ca aceasta sa fie dotata cu o hota incorporabila de calitate. In general, o hota clasica nu este foarte voluminoasa si nici nu ocupa un spatiu cu adevarat util in bucatarie.

Cele mai multe dintre avantajele unei hote incorporabile stau la baza laturii estetice. Incorporabilele sunt tot mai putin vizibile, insa ele isi fac cel mai usor aparitia atunci cand vine vorba de rolul pe care il au in bucatarie.

Profitati de avantajul incorporabilelor de a avea cel mult doua laturi vizibile, de aceea curatarea lor va fi mult mai usoara decat v-ati putea imagina. Murdaria este un motiv pentru care multi oameni aleg mancarea din restaurante in defavoarea celei gatite acasa.

Electrocasnicele incorporabilele va pot determina sa ajungeti mai rapid acasa de la job si sa va pregatiti din timp retetele pe care urmeaza a le gati fara a tine cont de vreuna dintre micile inconveniente ce puteau fi inzecit mai grave in compania unui dispozitiv obisnuit.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea