Amenajarea casei

#design minimalist #dormitor #dormitor negru #dormitor open space

Dormitoare minimaliste: 5 designuri care te cuceresc la prima vedere

In ultima perioada, dormitoarele amenajate in stil minimalist au inceput sa castige din ce in ce mai mult teren in randul persoanelor care isi doresc sa se relaxeze intr-o camera aerisita, spatioasa si eleganta. Daca si tu ai astfel de idealuri, te poti inspira din designerul unor dormitoare minimaliste, care te cuceresc la prima vedere.

1 Dormitor minimalist gri

Griul deschis este o nuanta ideala intr-un dormitor minimalist, deoarece este linistitor si elegant. Desi cei mai multi designeri de interior sustin ca intr-o camera nu ar trebui sa existe o singura nuanta, atunci cand vine vorba despre stilul minimalist, aceasta regula poate fi incalcata.



Sursa foto:pinterest.com

2 Dormitor open space

Dormitorul open space este cea mai noua gaselnita a arhitectilor, iar ideea se potriveste in special stilului minimalist, deoarece piesele de mobilier si decoratiunile sunt reduse la minim si nu ai ce ascunde de ochii curiosilor. Un design care te cucereste de la prima vedere este cel al dormitorului open space cu pereti transparenti.

Sursa foto:pinterest.com

3 Dormitor negru

Negrul nu este intotdeauna potrivit pentru dormitor, deoarece tinde sa inchida foarte mult spatiul si sa-l intunece. Insa, daca recurgi la un truc istet, poti avea parte de un dormitor minimalist negru, care te cucereste din prima. Trucul in cauza este un panou luminos, amplasat in spatele patului. De asemenea, poti adauga si alte nuante in dormitor, pentru a indulci atmosfera.




Sursa foto:homecreat.com

4 Dormitor in nuante neutre

Dormitoarele in nuante neutre nu se demodeaza niciodata, iar cele amenajate in stil minimalist cu atat mai putin. Alege si tu un astfel de design pentru dormitorul tau si pastreza elementele din camera la strictul necesar.
 

5 Dormitor romantic

Un dormitor minimalist de care nu ai cum sa nu te indragostesti la prima vedere este cel care debordeaza de romantism. O pardoseala moderna, lucioasa, un pat simplu si o perdea din matase prinsa in valuri pe perete este tot ceea ce iti trebuie pentru a recrea un astfel de dormitor minimalist cu accente romantice.



Sursa foto:pinterest.com

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea