Sfaturi practice

#redecorare rapida #redecorare ieftina #amenajarea casei #pereti #redecorare casa

Cum sa redecorezi ieftin si cu spor! Video

Vrei sa redecorezi, dar te-ar costa prea mult? Acasa.ro iti vine in ajutor! Cautand cele mai bune solutii de decorare am descoperit videoclipul de mai jos care este un real ajutor! Daca vrei sa ai o casa chic, dar care sa arate ca cele din revista atunci trucurile din filmulet iti vor fi de folos!

De ce sa angajezi un designer cand poti face tu aceasta treaba? Ei bine, uneori trebuie sa avem grija cat de mult ne implicam intr-un proiect, dar si cat de priceputi suntem pentru a-l duce pana la capat. Daca ai mai mult timp liber la dispozitie si iti doresti o schimbare majora in viata ta, atunci poti incepe cu propria-ti locuinta!

Totusi, trebuie sa ai grija! Incepe cu un proiect mai mic pentru a te asigura ca ai determinarea si rabdarea de a-l duce la bun sfarsit! Poti incepe cu un singur perete, nu iti face griji daca ceilalti vor avea o alta culoare cel proaspat pictat de tine va fi 'detaliul de accent" al incaperii. Dupa aceea, daca te-ai convins ca iti place sa faci asemenea proiecte poti sa te apuci si de alte camere!

Culorile

Sa ai grija atunci cand alegi ce culori sa folosesti. Incearca sa te rezumi la o anumita gama de culori, dar sa ai in vedere faptul ca s-ar putea ca nuantele pe care tu le preferi sa nu poata fi folosite in combinatie cu mobilierul din camera respectiva. Sa fii atenta la detalii pentru ca ele fac diferenta!

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea