Stilul asiatic modern este folosit din ce in ce mai des in designul interior, datorita efectului elegant pe care il insufla spatiului. In mod normal, stilul asiatic modern este destul de pretentios si ar trebui aplicat decorului locuintei doar de catre un profesionist, care cunoaste principiile de aranjare a elementelor decorative. Insa angajarea unui designer de interior poate fi costisitoare, de aceea ne-am gandit sa-ti divulgam cateva secrete ale stilului asiatic modern. In acest fel, iti poti decora singur casa folosind acest stil elegant si exotic.

Mobilierul cat mai jos, un detaliu esential

In stilul asiatic modern, piesele de mobilier nu aglomereaza niciodata spatiul, ceea ce inseamna ca va trebui sa te rezumi la folosirea corpurilor esentiale. Un alt lucru important pe care trebuie sa il retii este faptul ca mobilierul este foarte jos. Desigur, nu ne referim la toate piesele de mobilier, ci in special la pat, canapea si masa de cafea.

De asemenea, acolo unde ai posibilitatea, este bine sa inlocuiesti scaunele sau fotoliile cu taburete din fibra de bananier.

Sursa foto: thefhd.com

  •   2014-02-11
  •  

Articol scris de

Laura Galan

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste aici.