Amenajarea casei

#amenajare bucatarie #bucatarie #darel.ro

Descopera tot ce iti trebuie pentru o bucatarie moderna

A apus de mult timp vremea bucatariilor amenajate fara stil. Acum se pune foarte mult accent atat de functionalitatea elementelor, cat si pe designul lor, iar de cele mai multe ori, detaliile fac diferenta. In prezent, din ce in ce mai multe persoane incearca sa isi transforme bucataria intr-un spatiu multifunctional, in care pot imbina utilul cu placutul. Pentru aceasta, cea mai mare atentie trebuie sa fie acordata detaliilor. Darel, unul dintre cei mai importanti jucatori de pe piata industriei de mobila, te ajuta sa gasesti tot ce iti trebuie pentru o bucatarie moderna!


Aparate electrocasnice incorporabile

Aparatele electrocasnice incorporabile pe care le gasesti in magazinele Darel si online pe darel.ro au cel mai bun raport calitate-pret si completeaza perfect mobilierul pe care il alegi. In ultima perioada, electrocasnicele incorporabile au castigat tot mai mult teren in preferintele clientilor, gratie numeroaselor avantaje pe care le au:

  • ocupa mai putin spatiu
  • se integreaza mai bine in decorul bucatariei
  • au un design modern
  • sunt usor de folosit si de intretinut
  • sunt construite pentru a reduce cheltuielile


O bucatarie moderna poate arata bine cu aparate electrocasnice obisnuite, insa poate arata fabulos cu electrocasnice incorporabile. Darel stie acest lucru, astfel ca iti pune la dispozitie o gama diversificata de aparate moderne, de la frigidere si combine frigorifice, pana la masini de spalat vase, plite incorporabile, chiuvete si cuptoare incorporabile.

Intra si tu pe Darel.ro si alege electrocasnicele de care ai nevoie in bucatarie.


Bucatariile Nobilia, definitia excelentei

Cu o vasta experienta in spate si cu o traditie greu de egalat, compania Darel incearca in permanenta sa isi imbogateasca gama de produse, astfel incat sa satisfaca pretentiile tuturor clientilor. Tocmai din acest motiv, de ceva timp distribuie mobilier de bucatarie Nobilia, adaptat tuturor gusturilor si nevoilor.

Fondat in anul 1945, brandul Nobilia are in prezent mii de clienti multumiti. In fiecare an, pe portile fabricilor ies 560.000 de bucatarii Nobilia care respecta cel mai inalt management al calitatii.


Avantajele bucatariilor Nobilia

Bucatariile Nobilia fac diferenta intre un spatiu banal si unul remarcabil, perfect functional si estetic. La Darel, bucatariile Nobilia au o multime de avantaje pentru tine:

  • dispun de o compartimentare perfecta si o organizare dinamica
  • sunt ergonomice
  • au un design modern si minimalist sau clasic, in functie de preferinte
  • iti ofera un plus de confort la utilizarea aparatelor electrocasnice si a mobilierului in sine
  • au o accesorizare perfecta
  • sunt realizate in conformitate cu cerintele clientului


Despre Darel - detaliul care face diferenta

Povestea Darel a inceput in anul 1992, odata cu distributia de pal melaminat, accesorii de mobilier, materiale pentru prelucrarea lemnului, aparate electrocasnice si scule.

De atunci, tot mai multi clienti au inceput sa aiba incredere in Darel, in prezent acesta fiind unul dintre cele mai de succes branduri din domeniul industriei de mobila. "Detaliul care conteaza" este sloganul companiei Darel, un slogan care defineste traditia, calitatea, evolutia, viziunea si interesul fata de cerintele clientului.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Pentru specialisti

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Culorile care atrag noroc in casa ta

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare