Amenajarea casei

#mobila #simex #mobila simex #mobilier de lux

Descopera fascinanta lume a mobilierului de lux la standul Casa Mobila Simex de la BIFE-SIM 2013!

Casa de Mobila Simex participa la cel mai mare targ de mobila, BIFE-SIM 2013, organizat in perioada 17-21 septembrie la Romexpo Bucuresti. La standul Mobila Simex vei gasi cele mai noi modele si finisaje de mobilier de inalta calitate, concepute in stilul elegant si somptuos care a devenit cartea de vizita a grupului Simex.

Casa de Mobila Simex, nascuta in urma cu 22 de ani in nord-vestul tarii, in Simleul Silvaniei, se poate lauda cu mobila creata la cele mai inalte standarde de calitate, promovand mobilierul de lux, elegant si impunator, cu aspect regal.

Rafinamentul pieselor de mobilier concepute de designerii fabricii de mobila din Simleul Silvaniei nu a ramas neremarcat, Casa de Mobila Simex devenind cel mai mare producator si exportator in zona de est a Europei.

Una dintre cele mai apreciate colectii de mobilier din portofoliul Mobila Simex este Cleopatra, mobila din lemn masiv, inspirata de Egiptul Antic, atent sculptata si tapisata, conturand o colectie luxoasa foarte valoroasa. Colectia Cleopatra include piese de mobilier pentru bar, dormitoare, sufragerii si holuri, divizate in editia standard si cea de lux.


Casa de Mobila Simex sau mobilierul ca arta

Inca de la inceputurile sale, Casa de Mobila Simex a lucrat cu esente de lemn de buna calitate, de la nuc la tei si alte specii, care au creionat piese de mobilier intr-o paleta larga de culori cu un design impresionant.

Seriozitatea si atentia la detalii sunt doua dintre atuurile pe care a mizat intotdeauna Casa de Mobila Simex si care au dus la realizarea unor colectii de mobilier cu adevarat deosebite, pe placul clientilor aflati in cautarea frumosului ridicat la rang de arta.



Casa de Mobila Simex la BIFE-SIM 2013

Luxul si eleganta mobilierului creat de Casa de Mobila Simex se vor regasi si la standul companiei din cadrul celui mai mare targ de mobila, BIFE-SIM 2013.

BIFE-SIM 2013 este organizat in complexul expozitional Romexpo, bd. Marasti, nr. 65-67, iar Casa de Mobila Simex te invita sa treci pragul standului sau in pavilionul Hall C2 pentru a te delecta cu ultimele modele si finisaje de mobilier de lux, marca mobila Simex.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Pentru specialisti

Cauta-ti perechea