Amenajarea casei

#decoratiuni interioare #decorare casa # amenajare locuinta #stilul k-pop #stul k-pop coreean

Decoreaza-ti casa in stil K-Pop. Iata cateva trucuri

Stilul K-Pop coreean a devenit din ce in ce mai popular. Este un decor vesel, care atrage energia pozitiva in casa ta, insa emana in acelasi timp si o eleganta uimitoare. Iata cateva trucuri si sfaturi pentru a-ti decora locuinta in stil K-Pop.

1. Culorile peretilor

Intr-o camera in stil K-Pop, culorile peretilor pot varia in functie de sexe, insa, in general, culorile sunt vibrante. De asemenea, nuantele deschise, precum verde lime, albastru deschis, roz mediu sau galben se regasesc cel mai des in cadrul decorului K-Pop.

Totodata, albul ramane una dintre cele mai comune monocrome utilizate in majoritatea stilurilor de decor. Cele mai frecvente decoratiuni pentru pereti in stilul K-Pop sunt afisele, calendarele si fotografiile cu trupele preferate.

2. Mobilierul

Mobilierul in stil K-Pop este tineresc, plin de culoare si se imbina perfect cu mobilierul traditional. Scaunele, canapelele, mesele si bibliotecile pot fi in nuante aprinse si din materiale plastice. Poti alterna culorile in cazul in care ai deja piese de mobilier viu colorate. Contrastul este una dintre principalele caracteristici ale stilului K-Pop.

3. Perdelele

Perdelele de diferite culori pot crea un contrast spectaculos, insa cele clasice, albe si scurte, pot fi utilizate cu succes, mai ales pentru un decor feminin. Jaluzele albe sunt insa mult mai practice si sunt perfecte pentru ambele sexe.

4. Paturile

Paturile in stil K-Pop sunt foarte simple si moderne. Acestea nu sunt prevazute cu tablii sau alte ornamente. Pilotele si paturile in stil K-Pop sunt foarte colorate sau au broderii fine, foarte simple, care intregesc decorul intr-o maniera subtila.

5. Accesoriile

In decorul K-Pop poti folosi tot felul de accesorii. Colectiile sunt insa cel mai des intalnite. Iti poti decora, de exemplu, dormitorul cu figurine ceramice ale membrilor trupei preferate, carti, DVD-uri, farfurii, jucarii, ceasuri sau chiar haine. Pune-ti imaginatia in miscare si joaca-te cu dimensiunile si culorile.

Sursa foto: imjuer.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Ce influenta are echinoctiul de toamna asupra noastra

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea