Amenajarea casei

#pahar cu apa #noptiera #apa #pericole

De ce sa nu tii niciodata un pahar cu apa langa pat! Iata cat poate fi de periculos

Multe persoane obisnuiesc sa ia seara, un pahar cu apa, pe care-l tin pe noptiera, in caz ca li se face sete in toiul noptii. Este un obicei total gresit, la care trebuie sa renunti chiar acum! Iata care sunt motivele pentru care nu trebuie sa tii niciodata un pahar cu apa langa pat, in timp ce dormi.

Te reincarci cu energii negative

In timpul somnului eliberezi energiile negative acumulate peste zi. Despre apa se spune ca atrage energiile negative din aer. Band apa respectiva, te vei reincarca cu enrgia negativa eliminata pe timpul noptii. Acesta este unul dintre motivele pentru care te confrunti cu senzatia ca te invarti in acelasi cerc vicios.

Accidente neplacute in timpul noptii

Un alt motiv pentru care nu este bine sa tii un pahar cu apa langa pat sunt accidentele neplacute. In timpul somnului, poti lovi cu mana paharul si il poti varsa. Nu este deloc placut sa te trezesti in timpul noptii pentru a sterge apa de pe parchet, sau pentru a schimba asternuturile. Sau din contra, sa constati abia dimineata ca apa varsata s-a infiltrat in parchet si sa te confrunti apoi cu umflarea acestuia si aparitia igrasiei.

Este periculos pentru sanatate

Sa tii un pahar cu apa langa pat, in timpul noptii este un obicei periculos si pentru sanatate. Apa care sta intreaga noapte in pahar si este consumata apoi dimineata, isi schimba rapid gustul. In plus, aceasta se contamineaza cu bacterii, care obata ajunse intr-un mediu umed se inmultesc rapid.

Sursa foto: pixabay.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Top

Cauta-ti perechea