Tocmai va pregatiti sa alegeti o pardoseala noua pentru casa dumneavoastra si va place pardoseala laminata, dar nu stiti exact care sunt avantajele acesteia? in acest articol am adunat cele mai importante caracteristici in 10+1 puncte.

Pardoseala laminata este una dintre cele mai populare pardoseli, datorita sortimentului bogat, utilizarii simple, a duratei de viata lungi si a pretului avantajos. Dar sa vedem care sunt celelalte avantaje pe care le prezinta:

1. Este ecologica: Pardoseala laminata este fabricata in proportie de peste 90% din lemn. Componentele sale sunt complet reciclabile si ecologice.

2. Este versatila: Este disponibila in foarte multe variante de grosime, culoare, stil, design si marime a panourilor.

3. Are o durata de viata lunga: Suprafetele de inalta calitate si rezistente la uzura garanteaza frumusetea pardoselei un timp indelungat.

4. Are inaltime de montaj redusa: impreuna cu suport, pardoseala laminata are o inaltime de 9-17 mm. Acest aspect este important mai ales in cazul renovarilor, unde pozitia usilor si ferestrelor nu poate fi modificata.

5. Poate fi montat pe pardoseli vechi: Se poate monta pe orice pardoseala veche, cu exceptia mochetei.

6. Este igienica: Pardoseala laminata este recomandata si pentru alergici, avand in vedere ca este foarte usor de intretinut si nu degaja substante nocive.

7. Este rezistenta: Suprafata sa este rezistenta la radiatiile UV, nu se decoloreaza sub efectul razelor solare si scrumul de tigara nu lasa urme pe aceasta.

8. Are un raport pret-calitate avantajos: Aria de utilizare a pardoselei laminate este foarte larga, pentru fiecare situatie existând solutia optima in privinta gradului de rezistenta la uzura si a pretului.

9. Nu necesita tratament ulterior: Poate fi utilizata imediat dupa montare si suprafata sa nu necesita niciun fel de tratament ulterior.

10. Este adecvata si pentru incalzirea in pardoseala: Cu suporturi adecvate, pardoseala laminata poate fi utilizata si in cazul incalzirii in pardoseala.

+1. Este caracterizata printr-o structura sistemica: Sunt disponibile numeroase accesorii care o vor face mai confortabila si finisata, precum suporturile, plintele de culoare adecvata, coltarele si profilele.

Daca pe baza avantajelor prezentate mai sus v-am convins ca pardoseala laminata este ceea ce cautati, vizitati site-ul Diego sau magazinul cel mai apropiat si consultati personal oferta!

  •   2016-07-26
  •  
  •   comentarii

Articol scris de

Acasa.ro

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Ce influenta are echinoctiul de toamna asupra noastra

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii