Amenajarea casei

#vopsire perete #elemente geometrice # vopsire pereti #redecorare casa #amenajare camera #amenajare casa #zugravit

Cum sa vopsesti un perete folosindu-te de elementele geometrice VIDEO

Te gandesti sa-ti renovezi casa si vrei sa zugravesti singur? Atunci trebuie sa te gandesi din timp pentru ce culori vrei sa optezi si care sunt peretii de interes din locuinta. Acestia pot fi vopsiti simplu, intr-o singura culoare, care sa fie in contrast cu restul peretilor, sau poti opta pentru decorarea acestora cu ajutorul formelor geometrice.

Nu este deloc dificil sa obtii acest lucru. Ai nevoie doar de banda speciala pentru pereti si vopsea in nuantele dorite.

Inainte de a te apuca de treaba fa o schita a formelor geometrice pe care vrei sa le obtii. Apoi, vopseste toti peretii in nuanta dorita (alege o nuanta deschisa care sa contrasteze cu peretele ce urmeaza sa fie stilizat). Dupa ce peretii s-au uscat aplica banda adeziva astfel incat sa obtii formele dorite. Umple figurile geometrice obtinute cu ajutorul vopselelelor colorate, apoi indeparteaza banda adeziva! Rezultatul este uimitor!

Sursa foto: captura video

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului