Amenajarea casei

#personalizare locuinta #amenajare casa #locuinta

Cum sa-ti personalizezi foarte simplu o locuinta noua

Amenajarea unei apartament achizitionat recent naste o multime de provocari, mai ales cand vine vorba de personalizarea locuintei. Primul impuls ar fi sa te decizi asupra vopselor pe care le vei folosi in fiecare incapere, iar apoi sa continui cu alegerea obiectelor principale de mobilier. Insa poate ca nu ar strica sa privesti dintr-un alt unghi personalizarea apartamentului tau situat intr-un complex rezidential nou.

Locuinta pe care tocmai ti-ai cumparat-o are o multime de beneficii, precum: incalzire prin pardoseala, centrala termica, finisaje moderne, suprafata mare, compartimentare excelenta, parcare proprie aflata in subteran si incinta securizata. Una dintre cele mai simple variante prin care sa-ti personalizezi rapid noua casa, astfel incat sa ai grija de tine si de membrii familiei tale, ar fi sa-ti instalezi un sistem de supraveghere a locuintei. Un astfel de sistem ar fi indicat sa includa camere video amplasate in fiecare incapere, senzori de miscare, precum si un interfon smart. Daca vrei te simti si mai in siguranta, apeleaza la serviciile unei firme de paza si protectie. In cazul in care nu ai suficient de multi bani ca sa contractezi o firma de paza si protectie, alege sa-ti asiguri locuinta macar cu o alarma bazata pe senzori de miscare si cu un videointerfon.

Personalizeaza-ti apartamentul cu ajutorul corpurilor de iluminat cu LED

O alta varianta simpla si rapida pentru personalizarea apartamentului tau consta in alegerea unor obiecte de iluminat cu becuri cu LED. Din categoria obiectelor de iluminat cu becuri LED fac parte spoturile, benzile, aplicele, panourile, lampile, proiectoarelor, veiozele, lampadarele si pendulele. Obiectele de iluminat cu becuri cu LED au numeroase avantaje, pe care ar fi bine sa le exploatezi asa cum ar trebui. In primul rand, corpurile de iluminat cu becuri cu LED se remarca prin functionalitate, deoarece isi gasesc loc in orice tip de spatiu. In al doilea rand, becurile cu LED nu se incalzesc, aspect extrem de important in ceea ce priveste eficienta energetica a locuintei tale. O casa eficienta energetic genereaza costuri de intretinere mai mici pentru proprietar. Totodata, obiectele de iluminat cu becuri cu LED au o durata de viata ridicata. In plus, becurile cu LED nu contin mercur si au un invelis rezistent la impact.

Sursa foto: pixabay.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Pentru specialisti

Top

Cauta-ti perechea