Amenajarea casei

#borcane #decor masa # gustare #mic dejun #flori #vaza

Cum sa-ti decorezi masa pentru o gustare

Este primavara, iar culorile vii sunt vedetele acestui anotimp. Alege sa iti transformi banala gustare intr-o experienta cu adevarat memorabila. Decoreaza-ti masa cu ajutorul nuantelor primavaratice si accesoriilor vesele. Sparge monotonia care te-a cuprins si umple-ti viata de culoare, cu ajutorul acestor idei simple de decoratiuni pentru locul in care servesti masa, oferite de homelife.com.au.

Adu pe masa culorile primaverii

Pregateste-i persoanei iubite un mic dejun sau o gustare  speciala cu ajutorul unui efect vizual spectaculos exact ca in imaginea de mai jos. Combina culorile vii cu printuri complementare pentru un sclipitor aranjament ce ii va inveseli ziua instant celui sau celei dragi tie.

Daca vrei sa fii si mai indraznet, alege un set de farfurii in culori indraznete, de rosu sau albastru, pe care sa le asezi in straturi pentru a surprinde si mai bine contrastul puternic dintre nuante. Scrie-i un mesaj persoanei iubite pe un mic cartonas. Indrazneste sa fii original si foloseste un ou pentru a-i transmite sentimentele tale.

Distreaza-te cu elemente deschise la culoare

Destinde atmosfera si surprinde-ti iubitul/a cu ajutorul unei palete de culori in nuante deschise, luminoase, care sa confere aranjamentului tau unic acea nota de caldura sufleteasca de care are nevoie.

Coboara de pe norisorii dragostei si adu culorile pamantii pe masa din bucatarie, cu ajutorul unor minitocatoare in nuante de maro deschis. Nu uita de minivaza cu flori de primavara, dar si de borcanele mici care adauga personalitate aranjamentului tau.

Gaseste o noua intrebuintarea obiectelor de decor

Chiar daca nu este vorba despre o cina romantica, nu inseamna ca nu poti crea ceva spectaculos intocmai ca in poza alaturata. Gaseste utilizari inteligente pentru obiecte ce deja sunt parte a decorului din casa ta. De exemplu, o vaza se poate transforma foarte usor intr-o frapiera unde poti tine cateva sticlute de apa minerala sau suc proaspat de portocale.

Recicleaza si decoreaza

Nu arunca cutiile de conserve de la pastele de tomate. Readu-le la viata si gaseste-le o noua intrebuintare cu ajutorul unui spray de vopsea sau a catorva fotografii de exemplu. Acorda-ti cateva minute si vopseste-le sau lipeste pe ele cateva fotografii de familie si transforma-le in cutii de depozitare pentru tacamurile folosite la masa. Potriveste tonurile cutiilor cu nuanta mesei sau cu cea a farfuriilor.



Sursa foto: ehow.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea