Amenajarea casei

#birou #decoratiuni #amenajare

Cum sa realizezi un decor business

Modul in care este amenajat un birou reda informatii referitoare la identitatea firmei, gradul de profesionalism si de flexibilitate a angajatilor. Un birou nu trebuie sa fie decorat foarte sobru pentru a inspira incredere. Din contra, un decor vesel va imbunatatii morala persoanelor care lucreaza in spatiul respectiv. Iata care sunt cateva aspecte pe care este bine sa te axezi atunci cand realizezi un decor business:


1 Acorda atentie maxima salii de conferinta


Pentru ca atat clientii cat si personalul isi petrec o mare parte din timp in sala de conferinte este bine ca aceasta sa reflecte identitatea organizatiei.

Chiar si in cazul unei amenajari traditionale este indicat sa folosesti cateva accente de culoare mai “indraznete”. Spre exemplu, foloseste scaune in culori vii sau cu modele deosebite.

Agata un tablou cu dimensiuni mari pe un perete sau vopseste intreg peretele intr-o nuanta vesela.

Investeste si in tehnologie. Sala de conferinte va arata mult mai bine daca monitoarele vor fi inlocuite cu video- proiectoare spre exemplu.


2 Evidentiaza identitatea de brand


Amenajarea biroului este o modalitate de a exprima identitatea de brand a firmei. Foloseste culorile din logo-ul firmei atat pentru pereti cat si pentru decoratiuni.

De asemenea, este indicat ca logo-ul companiei sa existe inca de la intrarea in firma, eventual desenat sau lipit pe un perete central. Acest lucru va intari brand-ul pentru ca angajatii il vor interioriza iar clientii il vor recunoaste mai usor.


3 Decoreaza cu fotografii si imagini


Peretii care nu sunt decorati in niciun fel inspira un mediu “neprietenos”. De aceea, este recomandat sa atarni de peretii biroului diverse fotografii si imagini.

In functie de domeniul de activitate al firmei, poti opta pentru opera de arta , fotografii realizate de profesionisti, imagini pe o anumita tema, colaje etc.

Fotografiile alb-negru vor da o nota de eleganta biroului sau vor crea un contrast deosebit in cazul unui spatiu amenajat in culori vesele.


4 Destinde atmosfera cu flori
 

Aranjamentele din flori inveselesc si lumineaza o incapere sobra. Daca nu iti permiti sa inchei un contract cu o florarie care sa livreze flori proaspete permanent poti opta pentru unele artificiale, din matase.

Evita insa trandafirii pentru amenajarea biroului si opteaza in schimb pentru lalele, gerbera , margarete, crini sau orhidee .

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Pentru specialisti

Cauta-ti perechea