Amenajarea casei

#casa #amenajare casa #idei amenajare casa #spatialitate casa

Cum sa oferi spatialitate casei tale

Viata la oras, in apartamente de bloc in care pare ca niciodata nu e loc suficient, nu e usoara. Totul e inghesuit pe cateva zeci de metri patrati. Sunt insa si modalitati in care poti organiza o locuinta micuta astfel incat sa para incapatoare. Iata ce trebuie sa faci!

Exploateaza fiecare ungher

Sursa foto: livethemma.ikea.se

Chiar daca nu vei reusi sa faci dintr-un apartament de 50 de metri patrati un adevarat conac, ai totusi sansa sa eficientizezi spatiul la maximum, dar totul sa para foarte organizat si ordonat. Astfel, orice piesa de mobilier poate avea mai multe functionalitati. Spre exemplu, acest pat care are integrat un adevarat sifonier orizontal. Astfel, lada este folosita pe post spatiu de depozitare, iar vizibilitatea este la fel de buna ca in cazul unui sifonier!

Poti "ascunde" acolo lenjerii de pat, puloverele de iarna sau orice altceva. Interesant e ca nimeni nu se va prinde de micul tau truc ingenios!

Sursa foto: luckymag.com, onekindesign.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea