Amenajarea casei

# paste 2018 #decorare casa paste #amenajare casa #masa de paste #paste

Cum sa decorezi casa pentru Paste, in nuante vesele, primavaratice

A mai ramas putin timp pana la Paste, iar primavara pare ca se lasa asteptata tot mai mult. Poti sa aduci insa culorile primaverii, ale magnoliilor inflorite sau a florilor de cires, in casa ta, creand propriile decoratiuni pentru Paste.

Astfel, nu doar ca vei impresiona placut musafirii insa vei da un aer vesel casei tale. Iata cateva idei de care sa tii cont.

Tonuri pale de roz de aduc aminte de florile pomilor

Decoreaza in nuante de roz pal si alb ce amintesc de pomii infloriti de la inceputul primaverii. Ai grija insa, sa nu exagerezi cu rosul, deoarece in loc sa obtii un design placut vei obtine exact reversul medaliei.

Poti opta pentru o vesela in nuante de roz pal si servet intr-o nuanta cat mai asemanatoare. Mai poti da putina culoare locuintei, creand o decoratiune ce aminteste de crengile inflorite ale copacilor.

Da un aer festiv incaperii

Este foarte usor sa dai un aer festiv incaperii. Tot ce trebuie sa faci este sa creezi singur acasa, o decoratiune ce aminteste de ramurile inflorite ale copacilor. Cum anul acesta Pastele pica foarte devreme, iar copacii nu au timp sa infloreasca, nu-ti ramane decat sa aduci in casa o creanga potrivita de copac (cat sa o poti pune in vaza) si sa o impodobesti cu flori mici, din hartie alb cu roz si frunze mici, verzi tot din hartie.

Ouale de paste sunt insa cele care atrag cel mai usor privirile. Asadar decoreaza-le in nuante pale, care sa se potriveasca cu restul decorului si asaza-le strategic pe masa, astfel incat sa dai un aer boem incaperii.

Surse foto: styleathome.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Expertul Acasa.ro, Silvia Teodorescu, arhitect

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea