Amenajarea casei

#amenajrea fereastra #amenajarea casei #amenajarea camerei

Cum sa creezi un loc relaxant langa fereastra

O casa poate fi cu adevarat completa, atunci cand amenajezi langa una dintre ferestre un loc special de relaxare. Fiecare dintre noi avem nevoie, din cand in cand, sa ne retragem in singuratate, fie sa stam in liniste, sa tragem un pui de somn sau pentru a citi o carte in timp ce savuram ceaiul preferat si putem face toate aceste lucruri in spatiul de relaxare de langa fereastra, un loc special delimitat de restul camerelor din casa.

Pentru a amenaja acest loc special nu ai nevoie de foarte mult spatiu. Locul de langa fereastra poate fi simplu, amenajat in continuarea geamului sau poate fi incrustat in perete, in functie de structura casei si organizarea intregului spatiu.

1. In dormitor

Un loc relaxant poate fi facut chiar langa fereastra din dormitor. Un loc minimalist, cu o canapea simpla si asortata cu restul decorului din dormitor va fi perfect pentru cei care vor sa petreaca putin timp privind pe fereastra sau citind, inainte de a se retrage la culcare.

2. Loc incastrat in perete

Acest loc de relaxare este incastrat in peretele din camera de zi si creeaza un loc in plus de sedere, dar si o zona de relaxare. Pentru o incapere decorata in stil modern, poti alege pentru canapeaua de langa fereastra o tapiterie maron din piele naturala.

3. Legatura dintre interior si exterior

Poti face o legatura perfecta intre interiorul casei si zona exterioara cu ajutorul locului amenajat langa fereastra. Inconjoara aceasta zona de relaxare cu cat mai multe plante verzi pentru a face trecerea fireasca spre gradina din exterior.

4. Mai mult spatiu de depozitare

Atunci cand faci un loc de relaxare langa fereastra din dormitor, acesta poate fi atat un loc de sedere in plus in aceasta camera, dar poate fi prevazut si cu un spatiu de depozitare ideal pentru perne, paturi si alte accesorii din dormitor.

5. Coltul din living

Atunci cand langa fereastra din living poti amenaja un colt de relaxare, asteapta-te ca acesta sa devina locul preferat al intregii familii.

6. Spatiul pefect pentru o pauza

Cand vrei sa iei o pauza si sa lenevesti pe timpul zilei, un loc de relaxare ca acesta, langa fereastra din living este tot ce ai nevoie. Pentru a-l face cat mai confortabil pune aici o saltea comoda si cateva pernute de decor.

7. Un loc multifunctional

Un loc de relaxare langa fereastra care ofera spatiu de depozitare generos, suficient loc pentru a sta intins si a te relaxa si o priveliste frumoasa spre exterior este exact ceea ce ai nevoie in living. Pentru a te bucura de toate aceste avantaje, conditia principala este sa realizezi intrega piesa de mobilier pe comanda.

8. In stil rustic

Multi ar spune ca locul de relaxare de langa fereastra este cel care te duce cu gandul la casa bunicilor si la perioada povestilor pe care le ascultai in copilarie, in timp ce priveai pe fereastra. Poti readuce farmecul acelor vremuri in prezent, amenajandu-ti un spatiu de relaxare langa fereastra, la tine acasa, unde elementele rustice si cele mai simple materiale si culori se imbina armonios.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Ce influenta are echinoctiul de toamna asupra noastra

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare