Amenajarea casei

#mobila living #amenajare living #living mic #amenajare casa

Cum sa aranjezi mobila intr-un living mic

Spatiile mici pot parea mari si confortabile daca sunt amenajate corespunzator, spun designerii de interior. Acestia au si cateva sfaturi pentru ca spatiul de locuit sa fie cat mai functional si placut. Iata deci cum trebuie sa amenajezi livingul tau mic:

1. Mobilier minimalist 

Evita mobilierul din lemn masiv, alege piese simple, versatile, cu multe compartimentari si spatii de depozitare. De exemplu, un otoman cu spatiu de depozitare te va ajuta sa scapi de reviste si jocurile pe care altfel le ai tine la suprafata. O canapea cu spatiu de depozitare este la fel de utila. 

2. Amenajeaza pe verticala

Este important ca, atunci cand spatiul este redus, sa te folosesti de tot ce poti. De exemplu rafturi pana la tavan. Sau cuiere pentru diverse decoratiuni. Tablouri organizate intr-un gallery wall. 

3. Mobila asezata inteligent 

Pentru a fi aranja mobila cat mai eficient este esential sa respecti cateva principii legate de functionalitatea spatiului. Tocmai de aceea iti prezentam imaginea de mai jos care este cat se poate de elocventa:

Tu cum ti-ai aranjat mobila in living?

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Pentru specialisti

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului