Amenajarea casei

#mobila living #mobila #living

Cum sa amenajezi living-ul din casa ta?

Cu totii visam ca intr-o buna zi sa avem propria noastra casa, in care sa avem suficient de mult spatiu pentru tot ce dorim sa amenajam in interior. Pana atunci, cel mai probabil si tu stai intr-un apartament, la fel ca majoritatea persoanelor din jurul nostru. Din fericire, avem la dispozitie o multime de trucuri care ne ajuta sa amenajam si sa ne mobilam casa, chiar daca spatiul pe care il avem la dispozitie este mai restrans.

Pentru ca punctul central al oricarei case este living-ul, iti voi expune in continuare cateva sfaturi pentru amenajarea acestei incaperi, respectiv ce mobila de living sa alegi pentru a obtine un spatiu cat mai primitor si confortabil.

In functie de stilul tau personal, pune-ti urmatoarele intrebari: imi doresc o mobila de living moderna, minimalista sau imi doresc o mobila de living cu un aspect rustic, din lemn? Ulterior, gandeste-te care sunt principalele activitati pe care le derulezi in living: stai mai mult sa citesti, sa te uiti la seriale sau preferi sa organizezi mese pentru intreaga familie sau pentru prietenii tai?

In functie de raspunsurile la aceste intrebari, poti sa alegi corespunzator mobila de living potrivita pentru tine. in principiu, trebuie sa fii extrem de realist si sa alegi acele piese de mobila de living care iti sunt indispensabile. De ce? Deoarece intr-un living mic nu poti sa incluzi o multime de piese intrucat vei crea un efect de incarcare a spatiului si, in plus, nu va arata bine din punct de vedere estetic. Pentru ca canapeaua este una dintre piesele centrale de mobila de living, aceasta este prima pe care trebuie sa o iei in considerare. Daca vrei o canapea incapatoare, in care sa incapa cat mai multe persoane, poti sa optezi pentru o canapea in forma de L, de exemplu. Daca iti este suficient o canapea mica, pe care sa te intinzi cand te uiti la serial, poti sa folosesti spatiul liber pe care il al la dispozitie datorita acestei alegeri si sa il ocupi cu un fotoliu sau cu o mica masuta de cafea.

Pentru un spatiu restrans, regula de aur este sa il ocupi doar cu piesele de mobila de living care iti sunt necesare. Nu ai nevoie de o biblioteca extrem de mare daca nu ai cu ce sa o ocupi, de exemplu. iti este suficienta o mica etajera pe care sa plasezi televizorul sau un mic dulapior cu cateva rafturi.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea