Amenajarea casei

#masaj la domiciliu #masaj #fotoliu masaj

Cum sa alegi un fotoliu cu masaj relaxant pentru tine si familia ta

Din ce in ce mai multi oameni incep sa se gandeasca serios daca sa investeasca sau nu intr-un fotoliu cu masaj relaxant. Evident, avantajele unui astfel de fotoliu cu masaj relaxant sunt multiple, de la imbunatatirea starii de sanatate si ameliorarea durerilor si pana la relaxarea organismului si reducerea stresului.

In plus, nu va mai trebui sa pierzi atata timp in trafic in drumul catre un salon de masaj, ci te vei putea indrepta direct acasa de la serviciu si te vei putea relaxa in intimitatea casei tale. Cea mai buna parte este faptul ca nu te vei bucura doar tu de beneficiile acestui fotoliu cu masaj relaxant, ci intreaga familie! Asa ca, poate ar fi bine sa iei in considerare acest lucru si sa te gandesti sa le oferi un altfel de cadou.

De multe ori, alegerea unui fotoliu cu masaj relaxant este aproape imposibila avand in vedere multitudinea de astfel de produse de pe piata. Asa ca, in cele ce urmeaza iti vom spune la ce sa fii atent pentru a alege cel mai bun fotoliu cu masaj pentru tine si familia ta.

Primul lucru la care trebuie sa fii atent este dimensiunea fotoliului cu masaj. Asa ca, gandeste-te unde il vei amplasa si apuca-te de masurat. Ar fi pacat sa investesti o suma importanta de bani intr-un fotoliu cu masaj si sa nu il poti folosi pentru ca nu ai unde sa il pui. Unele fotolii sunt potrivite pentru spatiile mai extinse, in timp ce altele sunt potrivite pentru spatiile de dimensiuni mai mici.

Un alt lucru important la care trebuie sa fii atent atunci cand alegi un fotoliu cu masaj pentru tine si pentru familia ta este legat de functiile sale. Pana la urma, majoritatea fotoliilor cu masaj se deosebesc prin functiile si tipurile de masaj oferite. Spre exemplu, unele fotolii cu masaj au incorporate boxe pentru muzica, Bluetooth sau chiar USB pentru a-ti oferi posibilitatea de a te conecta la diverse device-uri cat timp te relaxezi, altele au functii speciale pentru imbunatatirea starii de sanatate, pentru eliminarea stresului si a tensiunii, functii ce sunt reprezentate prin diverse intensitati ale masajului sau chiar diverse tipuri de masaj. Mai sunt si persoane care cauta in mod special un fotoliu de masaj cu functii de incalzire a anumitor parti ale corpului care duce la diminuarea considerabila a durerilor. Asa ca, este important sa stabilesti de la inceput de ce vrei sa iti achizionezi un fotoliu de masaj – pentru relaxare sau pentru rezolvarea anumitor probleme de sanatate?

Calitatea fotoliului de masaj ar trebui sa fie luata in considerare, mai ales atunci cand ai de gand sa investesti o mica avere intr-un astfel de fotoliu. Analizeaza foarte bine cotierele, spatarul, materialul din care este realizat, rezistenta sa, verifica ce garantie ai pentru fotoliul de masaj si de ce incredere se bucura brandul care il fabrica. Toate aceste elemente te vor ajuta sa iei cea mai buna decizie si sa alegi fotoliul cu masaj relaxant potrivit atat pentru tine, cat si pentru restul membrilor familiei.

Nu in ultimul rand, un fotoliu cu masaj trebuie sa fie practic si sa aiba un aspect placut, sa se integreze in amenajarea camerei in care va fi amplasat. Ar fi bine ca fotoliul cu masaj sa nu iasa in evidenta prea mult si sa fie perceput mai mult ca un simplu obiect de mobilier si mai putin ca un echipament medical. Alege forma sau culoarea fotoliului cu masaj in functie de preferintele proprii sau de stilul de amenajare al livingului si vei vedea ca acela va deveni locul tau preferat din intreaga casa!

Sursa foto: visualhunt.com

                                                                                                                                                                             Advertorial 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Ce influenta are echinoctiul de toamna asupra noastra

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea