Amenajarea casei

#soba lemne #seminee #soba #amenajare casa

Cum sa alegi o soba pe lemne de calitate

O cunoastem inca de la bunicii nostri care anii de-a randul au folosit-o pe timpul iernii pentru a se incalzi cu ea. Chiar daca in trecut soba era de tabla si nu reprezenta cea mai buna alegere pentru client, astazi, multumita tehnologiilor inovatoare, soba fonta tip semineu reprezinta o alegere excelenta pentru tine si familia ta.

De ce soba pe lemne este o alegere inteleapta?

In primul rand, soba pe lemne este o investitie pentru intreaga viata. Datorita materialelor din care aceasta este construita, este proiectata sa reziste intreaga viata. O investie pe care o faci odata, dar care are beneficii zeci de ani.

Fonta este materialul din care este construita si reprezinta principalul factor de calitate. Acest material retine mai mult timp caldura. Garantia sobei este de 5 ani si transportul este gratuit.

In al doilea rand, soba incalzeste doar incaperea in care este amplasata. Aceasta poate fi dotata suplimentar cu sistem de reglare automata a aerului, clapeta, plita cu trei ochiuri, sticla pirolizata si sticla de autocuratare, toate acestea pentru a beneficia de cele mai avansate tehnologii, astfel incat confortul tau si al familiei tale sa fie asigurat. De asemenea, soba pe lemne este solutia perfecta pentru cabana ta sau casa de vacanta, deoarece aceasta este usor de intretinut si costurile sunt scazute.

In al treilea rand, designul sobei este unul de tip seminee Kratki, adica un design modern sau rustic pentru incaperea ta. In functie de preferinta si nevoie, soba poate fi de capacitati calorice si modele diferite, alese de client astfel incat sa se potriveasca cu tonul incaperii si spatiul care necesita incalzire.

Bucura-te de o investie pentru intreaga viata si toata familia va simti confortul si avantajele caldurii naturale cu focare Kratki, sobe sau cosuri de fum. Apeleaza cu incredere la expertii de la Pefoc.ro pentru a te indruma in privinta celei mai bune alegeri.

Advertorial

  •   2016-07-26
  •  
  •   comentarii

Articol scris de

Comunicate de Presa

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii