Amenajarea casei

#piatraonline.ro #gratar #gratar gradina #alegere gratar

Cum sa alegi gratarul ideal pentru gradina ta

Gratarul de exterior este un accesoriu care nu trebuie sa-ti lipseasca din gradina, mai ales daca dispui de o curte foarte spatioasa. Gratarele de gradina sunt clasificate in functie de mai multe criterii - materiale, dimensiuni, combustibil, dotari, mobilitate sau pret. Toate aceste criterii, impreuna cu gama variata de produse de pe piata te induc in eroare si fac dificila alegerea gratarului potrivit pentru gradina ta? Noi te ajutam sa faci alegerea ideala!

Alege un gratar din materiale de calitate

Inainte de a fi un element de decor, gratarul de gradina este un accesoriu practic, care trebuie sa fie rezistent tuturor operatiunilor de gatire care se desfasoara pe el. Principalele materiale din care sunt facute gratarele de gradina sunt cimentul, caramida, piatra sau metalul.

Gratarul de gradina placat cu piatra naturala de la Rockstar Construct este varianta care ofera o durabilitate garantata, prin prisma imbinarii unora dintre cele mai rezistente si de calitate materiale. Gratarul este alcatuit dintr-o cupola din caramida rezistenta la foc, panouri de beton armat si este placat cu piatra naturala.

Opteaza pentru un gratar fix de gradina

O alta clasificare imparte gratarele de gradina in fixe si mobile, astfel incat sa satisfaca nevoile si cerintele oricarui client. Daca dispui insa de o curte spatioasa, cel mai indicat este sa optezi pentru gratarul fix, care este mult mai durabil si mai sigur de folosit. In plus, spre deosebire de cel mobil, gratarul fix devine un element de decor important al gradinii, de aceea, nuanta, materialele si designul trebuie alese cu atentie.

Gratarul de gradina de la Rockstar Construct este modelul perfect pentru orice stil de amenajare a gradinii. Nuantele caramizii sau pamantii se integreaza perfect in orice tip de cromatica aleasa pentru gradina, iar caramida si placajul din piatra naturala intra in armonie cu natura.

Alege pentru un gratar multifunctional

Daca vrei sa faci o afacere buna in achizitionarea gratarului de gradina pentru curtea ta, este important sa optezi pentru modele multifunctionale, care au incluse atat masa de lucru, cat si chiuveta sau alte accesorii utile in oferta de pret.

Rockstar Construct iti ofera un ansamblu de gradina format din gratar mediu, masa simpla de lucru si masa si chiuveta la pretul de doar 3739 lei. Ansamblul depaseste limitele unui gratar obisnuit de gradina, transformandu-se cu usurinta intr-o adevarata bucatarie de vara.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Top

Cauta-ti perechea