Amenajarea casei

#sfaturi practice #incalzire casa #caldura

Cum sa ai o casa mai calduroasa in anotimpul rece

Ti se pare mult prea frig in casa si nu ai cum sa dai drumu la caldura, sau pur si simplu caloriferele nu fac fata? Iata ce trebuie sa faci pentru a avea o casa mai calduroasa in anotimpul rece fara a scoate bani din buzunar.

1. Inchide usile camerelor pe care nu le folosesti

Ai multe camere si folosesti doar cateva dintre acestea? Inchide usile in restul camerelor. In acest fel aerul cald va ramane doar in spatiul pe care-l folosesti. In caz contrar acesta se va raspandi in toata casa impiedicand incalzirea ei.

2. Izoleaza ferestrele si usile

Ai ferestre si usi vechi, prin care bate vantul? Izoleaza-le! Tot ce trebuie sa faci este sa asezi langa acestea o patura rulata, care sa impiedice aerul sa intre in casa.

3. Schimba asternuturile

Asternuturile trebuie si ele schimbate. Inlocuieste-le cu asternuturi calduroase din bumbac si foloseste paturi groase care sa incalzeasca rapid patul. Poti aseza o patura si pe canapea, pentru a te incalzi cand te uiti la televizor.

4. Mai multe covoare

Nu ai deloc covoare prin casa? Acest lucru nu face decat sa mentina aerul rece in casa. Adauga covoare pe jos. Daca ai deja covoare, insa sunt prea subtiri nu te sfii sa adaugi inca un rand de covoare. Poti adauga chiar si o patura care sa-ti tina cald la picioare.

Sursa foto: healthawarenessforall.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Pentru specialisti

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului