Amenajarea casei

#constructie casa #casa #amenajare casa #casa mica #decor casa

Cum arata cea mai mica si mai scumpa casa din lume

Cea mai mica locuinta din lume nu are nici 17 metri patrati si a fost scoasa, de curand, la vanzare! Daca te gandesti ca ai putea s-o cumperi, surpriza! Pretul nu e chiar la indemana. Costa 350.000 de euro. Arunca un ochi in interior pentru a vedea ce pierzi!

Mica, dar completa

Nimic nu lipseste din aceasta locuinta aflata intr-unul dintre cele mai bine cotate cartiere ale Londrei, Islington. Chiar daca e formata dintr-o singura camera, asta nu inseamna ca nu are o bucatarie, un spatiu de relaxare, loc de dormit si baie cu dus! Da, toate acestea pe cei 16,6 metri patrati.

E adevarat ca pentru a ajunge in "dormitor", trebuie sa treci pe deasupra blatului de bucatarie. Si asta pentru ca spatiul de dormit a fost amenajat in partea de sus a incaperii, iar accesul se face pe o scara micuta.

De sus, insa, totul pare mai spatios. Se poate observa chiar si un living in care proprietarul isi poate primi oaspetii. Chiar daca nu le poate oferi decat cateva perne pe post de scaune, e un loc numai bun de relaxare la o cafea. Fereastra mare ofera o buna luminozitate incaperii.

Fiecare ungher al acestei casute a fost valorificat, peste tot existand dulapuri mascate.

Iar daca schimbi unghiul, pare, din nou, mai mare decat ti-ai fi imaginat. Designul creativ a permis ca locuinta de tip open space sa aiba chiar si bucatarie, dotata cu dulap, chiuveta, cuptor si masa de lucru.

La o privire mai atenta poti observa ca locuinta are si sifoniere, insa acestea sunt orizontale.

Nu lipseste, dupa cum spuneam, nici baia, care are un vas de toaleta si un dus.

"Cred ca va fi vanduta unui cumparator care o va inchiria apoi. Poate fi o afacere de succes. Are tot ce ii trebuie pentru a locui in ea. Spatiul este foarte inteligent folosit. Exista un spatiu de depozitare in camera de zi, dar si o fereastra foarte mare", a declarat pentru The Guardian agentul imobiliar care se ocupa de casa.

In anuntul de vanzare, casa este prezentata ca fiind foarte avantajoasa, tinand cont de zona de lux a Londrei in care se afla. Agentul imobiliar a spus chiar ca la doar o zi dupa ce anuntul de vanzare a fost postat pe internet a si primit doua cereri de vizionare a imobilului de catre potentiali cumparatori.

Sursa foto: huffingtonpost.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Expertul Acasa.ro, Silvia Teodorescu, arhitect

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Expertul Acasa.ro, Silvia Teodorescu, arhitect

Pune o intrebare