Criza economica nu a afectat prea multe sectoare ale produselor de lux, deoarece chiar si in vremuri grele, se gasesc oameni cu averi colosale, dispusi sa cheltuiasca sume uriase pe tot felul de facilitati. Designerul Claudio Celiberti a simtit ca poate profita de darnicia oamenilor cu bani si a realizat o bucatarie iesita din comun, mai exact a creat cea mai scumpa bucatarie din lume.


Luxul are un pret: 1,6 milioane de euro

Pretul celei mai scumpe bucatarii din lume este unul prohibitiv pentru majoritatea oamenilor de rand: 1,6 milioane de euro. Insa designerul garanteaza ca de acesti bani clientii pot beneficia de cele mai inalte standarde ale calitatii si stilului.

Denumita "Fiore di Cristallo", cea mai scumpa bucatarie din lume a fost construita in mai mult de 12 luni, deoarece multe dintre elemente au fost realizate manual.Sursa foto: pinterest.com


Cele mai scumpe elemente din bucataria "Fiore di Cristallo" sunt:

- candelabrul cu cristale Swarowsky, de 42.000 de dolari
- spatiu pentru depozitarea sticlelor de vin si asigurarea temperaturii optime, de 4.400 de dolari
- frigider incorporat in piatra, de 7.960 de dolari
- insula din cristal, de 58.750 de dolari
- blat de lucru din piatra naturala rara, de 10.900 de dolari
- aparate electrocanice Gaggneau, de 38.250 de dolari
- expressor, de 2.730 de dolari
- chiuveta din cristal, de 4.200 de dolari
- baterie de bucatarie din cristal, de 2.300 de dolari
- pereti cu finisaj din cupru si 27 de dulapuri cu manere din cristal, de 700.000 de dolariSursa foto: extravaganzi.com

Persoanele care vor sa-si achizitioneze cea mai scumpa bucatarie din lume nu doar ca trebuie sa scoata din buzunar suma de 1,6 milioane de dolari, dar mai trebuie sa si astepte o vesnicie pana sa o primeasca. Fiore di Cristallo este gata pentru livrare in 8 luni, dar pentru cei care iubesc luxul, opulenta si extravaganta, asteptarea merita pe deplin.Sursa foto: extravaganzi.com

Fiore Di Cristallo a devenit cea mai scumpa bucatarie din lume dupa ce a surclasat bucataria Colosseo Oro. Aceasta din urma costa "doar" 456.000 de dolari.

  •   2013-09-13
  •  

Articol scris de

Galan Laura

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste aici.