Amenajarea casei

# tendinte amenajari 2019 #culori casa #casa

Culorile anului 2019 in materie de decoratiuni si amenajari interioare

Chiar daca suntem inca la mijlocul anului 2018, specialistii au selectat deja culorile ce vor dicta trendul in decoratiuni si amenajari interioare pentru anul urmator.

Gama de culori care se pare va fi prezenta in toate caminele in 2019 este inspirata atat din natura, cat si din deliciile culinare si cuprinde culori aflate la polul opus in spectru.

Rondul de noapte

Verdele inchis, inspirat din natura este una dintre culorile in trend pentru 2019; culoarea se doreste a aduce exteriorul  in interiorul caminului, rememorand amintiri placute din natura, pentru a crea aceleasi semtimente euforice, de relaxare pe cale le simti atunci cand esti in mijlocul unei paduri.

Versatilitatea culorii este ideala pentru a crea un perete de accent in dormitor sau in dining, inducand un efect calm si odihnitor oricarui interior.

Nuanta de verde intens a culorii ce poarta denumirea “rondul de noapte”, asemeni faimoasei picturi a lui Rembrandt poate fi pusa in valoare de accente metalice si nuante aurii ale ramelor de tablouri, decoratiunilor de mici dimensiuni de pe masuta de cafea sau chiar de picioarele si feroneria mobilierului. Mai mult, culoarea anului 2019 aleasa de specialist, va putea fi asortata cu alte culori din trendul actual, respectiv rozul si nuantele de gri piatra.

Daca interiorului casei tale ii lipseste o panorama spectaculoasa spre exterior, atunci cu sigurata acest verde va fi perfect pentru a te conecta cu mediul inconjurator ; nuanta de verde a “rondului de noapte” poate fi o alegere inspirata si pentru o usa de exterior sau pentru obloanele geamurilor.

Pofte

Nuantele din paleta deliciilor culinare sunt menite sa tenteze ochiul cu rosu picant, portocaliu dulce si purpuriu copios, facand aluzie la alimente ca ardeiul iute si ciocolata; intensitatea acestor culori va fi temperata prin accente neutre de cappuccino  pentru a crea o paleta coloristica bogata si apetisanta.

Clasicul si elegantul alb va fi scos din anonimat de nuantele puternice de albastru verzui, in combinatie cu rosu burgund, gri si negru caviar.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului