Amenajarea casei

#casa vacanta #Concediu de vis #casa Valisoara

Concediu de vis: Casa de vacanta Valisoara

Vrei sa ai parte de o vacanta minunata intr-o zona turistica linistita si relaxanta? Acasa.ro iti prezinta unele dintre cele mai frumoase case de vacanta din intreaga lume, unde te poti bucura de concediul mult asteptat. Astazi, iti prezentam Casa de vacanta Valisoara, situata in judetul Alba.

Casa de vacanta Valisoara, un mic colt de rai

Casa de vacanta este ascunsa de privirea trecatorilor, fiind inconjurata de padure. Pentru a ajunge la casa de vacanta trebuie sa treci un parau.

Nu doar ca este un mic colt de rai unde te poti relaxa doar ascultand ciripitul pasarilor si respirand aerul proaspat de munte, insa te poti aventura si prin traseele montane: pe jos, cu bicicleta sau chiar cu parapanta.

Vremea inca frumoasa iti permite sa te bucuri de imprejurimile din aceasta zona, unde ai ocazia sa vezi Vulturul Auriu.

Rezervatia naturala Cheile Valisoarei reprezinta un valoros refugiu in natura, mai ales daca ai nevoie de o pauza si sa uiti de toate activitatile stresante. Rezervatia are o suprafata naturala de 20 hectare, unde poti observa o serie de plante rare.

Casa de vacanta Valisoara, decor modern si confortabil

Casa de vacanta are la parter un living elegant, dotat cu semineu, tv satelit, DVD player si loc de servire a mesei pentru zece persoane.



Bucataria este foarte bine echipata. Are cuptor si plita electrica, frigider, cuptor cu microunde, filtru de cafea, prajitor de paine, vesela si tacamuri.



Baia este amenajata modern, cu toate utilitatile necesare.

La mansarda sunt amenajate trei dormitoare cu cate doua paturi, o baie si un balcon acoperit.




Incalzirea este asigurata de o centrala pe lemne si calorifere. Apa este incalzita cu boiler electric si panouri solare.

Nici tehnologia nu lipseste de la casa de vacanta Valisoara, aceasta fiind dotata cu telefon si internet prin modem USB.

In curte sunt amplasate sezlonguri, balansoar, gratar. In plus exista un loc pentru a face focul de tabara.




Casa de vacanta se poate inchiria pentru sase nopti la pretul de 450 de euro sau pentru patru nopti la pretul de 350 de euro.

Sura foto: allturism.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Pentru specialisti

Cauta-ti perechea