Amenajarea casei

#culori #alegere culori #culori casa # combinatii culori

Combinatii inedite de culori ideale pentru locuinta ta

Indrazneste mai mult atunci cand iti decorezi locuinta si foloseste combinatii inedite de culori, care sa ofere spatiului tau mai multa personalitate si dinamism. Culori precum portocaliu, rosu, roz, verde, mov si galben iti pot transforma radical locuinta. Afla mai jos cum poti combina toate aceste culori pentru o locuinta cu aspect inedit!

Rosu cupru cu alb si negru. Pentru un decor contemporan, cu un strop de stralucire, accentueaza locuinta cu pardoseli sau pereti in dungi albe si negre. Combina apoi cu fotolii si canapele in culori puternice, precum rosu cupru. Impreuna, aceste culori confera un aspect sofisticat, cu o nota retro.



Corai si verde - smarald. Chiar daca adesea este perceput ca o nuanta pastelata, coraiul este de fapt o culoare vibranta, care ofera locuintei multa personalitate. Este ideala in combinatie cu nuante mai inchise de gri sau verde.



Portocaliu si albastru. Atunci cand te gandesti la decorarea unei camere, combinatia de portocaliu si albastru este ultima care iti vine in minte. Folosita corect, insa, aceasta combinatie este foarte sofisticata. Poti astfel imbina albastrul, folosit la nivelul peretilor si al accesoriilor, cu portocaliul pieselor de mobilier.



Portocaliu si roz. Daca ai o fetita, pentru camera ei poti alege o combinatie indrazneata de culori: roz si portocaliu. Este o combinatie jucausa, care creeaza un decor vibrant, plin de farmec.



Rosu, alb, albastru si negru. Pentru un hol de intrare care sa sparga tiparele, foloseste o combinatie sofisticata. Alege rame rosii pentru tablourile tale si combina-le cu scaune albe si rosii si dulapuri albastre. Vei crea un decor inovator, care te va inspira de fiecare data cand vei ajunge acasa.



Rosu, verde si maro. Pentru un dormitor aparte, renunta la clasicele tonuri de bej si alege mobilier si accesorii in culori puternice, cu personalitate. Combinatia de rosu, verde si maro este foarte potrivita pentru un dormitor tineresc, special si relaxant.



Mov, roz si galben - neon. Pentru o sufragerie cu multa personalitate, nu ezita sa folosesti culori puternice. Combinatia de roz, mov si galben neon iti va transforma sufrageria intr-un spatiu energic, stilat si primitor.



 

Sursa foto: hgtv.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Pentru specialisti

Top

Cauta-ti perechea