Amenajarea casei

#culori #auriu #combinatii #alb #verde #mov #decor Revelion

Combinatii de culori potrivite pentru decorul de Revelion

In noaptea de Revelion, pentru a decora locuinta cu accesorii si ornamente in culori festive, trebuie sa alegi o paleta cromatica sugestiva si sa o folosesti intr-un mod deosebit.

Iata cateva combinatii de culori potrivite pentru decorul de Anul Nou:

Alb, argintiu, albastru

Un decor de Revelion trebuie sa aiba un aspect festiv, sclipitor. Albastrul electric este o alegere inspirata, moderna si indrazneata. Pentru a pastra proportiile, foloseste albastrul pe un fundal alb sau crem. Culorile deschise, neutre, pun in valoare albastrul inchis. Foloseste, de exemplu, o fata de masa alba si pahare albastre, stravezii, precum si decoratiuni albastre pentru masa: lumanari, beteala, flori etc.

Culorile inchise, pe de alta parte, au nevoie de lumina pentru a straluci. Foloseste in acest sens un sistem de beculete sau o lumanare festiva. Albastrul inchis este o culoare care contribuie la crearea atmosferei.

Maro si auriu

Obtine un look clasic prin combinarea lemnului natural cu stralucirea accesoriilor de culoare aurie. De Anul Nou, fa un aranjament vegetal din crengi uscate si beculete. Prinde pe ramuri biletele cu dorinte pentru noul an. Orneaza totul cu lumanari aurii, globuri, ghirlande sau alte accesorii de acest tip. De Revelion, culorile traditionale ale luminilor sunt argintiu si auriu.

Mov, verde, auriu, alb

Daca iti doresti de Anul Nou un decor inedit, fa o combinatie indrazneata de culori. Pe un fundal alb, combina accesorii verzi, mov si aurii. Foloseste lumanari ornamentale, globuri sidefate, confetti sau un serviciu de masa foarte elegant, cu model auriu. Tempereaza auriul si movul cu o culoare naturala, verde, care realizeaza un echilibru cromatic.

Curcubeu

Una dintre temele clasice pentru decoratiunile de Anul Nou o reprezinta ceasurile. Alege un ceas vechi din casa sau aduna mai multe ceasuri si etaleaza-le pe un raft. Pune in jurul lor decoratiuni multicolore, pentru un aspect festiv. Foloseste ghirlande colorate, cofetti, pahare de sampanie de tip fluier, baloane etc.



Sursa foto: lushome.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Pentru specialisti

Top

Cauta-ti perechea