Amenajarea casei

#living #amenajare #canapele #coltare #coltare living

Coltarele pentru living, o alegere potrivita

Coltarele pentru living sunt canapele foarte practice, ideale pentru familiile numeroase sau pentru persoanele cu multi prieteni. Aceste canapele valorifica la maxim spatiul din living si ofera loc pentru mai multe persoane decat ofera o canapea clasica. Se gasesc in numeroase forme, culori si materiale.

Avantajele coltarelor pentru living

Avantajul major al unui coltar este faptul ca permite schimbari de decor frecvente. Indiferent de model, acesta poate fi mutat cu usurinta. Daca intentionezi sa cumperi mai multe canapele, este indicat sa alegi coltarul in functie de stilul in care este amenajata casa.

Daca ai optat pentru un interior minimalist, alege o canapea simpla, cu spatar si manere joase. Pentru incaperi mai pretentioase, alege coltare bogate in detalii cu forme curbate.

Dupa ce ai ales modelul potrivit camerei, tine cont si de numarul de locuri, culoarea si modelul coltarului.

Coltarele se gasesc intr-o paleta numeroasa de culori si forme, atat din piele, cat si din stofa. De asemenea, se gasesc si coltare extensibile.

Coltare pentru living din piele

Coltarele pentru living din piele se gasesc pe piata intr-o varietate de forme, culori si dimensiuni. De asemenea, vei gasi si coltare indraznete, excentrice sau minimaliste, in functie de gusturile si bugetul tau.

Principalul avantaj al coltarelor pentru living este faptul ca folosesc la maxim spatiul din incapere. Se potrivesc in orice colt al incaperii si pot fi folosite de 5 - 7 persoane. Astfel, sunt ideale pentru momentele cand ai multi invitati.

Daca livingul tau este mic, este recomandat sa alegi coltare din piele multifunctionale, special concepute pentru spatiile mici.

Coltare pentru living din stofa

Coltarele din stofa sunt extrem de ofertante pentru cei care sunt in cautarea unor asemenea piese de mobilier. Pe langa multitudinea de stiluri si forme, coltarele din stofa se gasesc si intr-o varietate mare de culori si tipare.

Coltarele din stofa se gasesc si sub forma extensibila, multifunctionale sau dehusabile, in diferite culori si cu diferite stiluri de design. Aceste coltare dispun si de lazi de depozitare, paturi extensibile sau tetiere reglabile.

Mai putin pretentioase decat coltarele din piele, coltarele din stofa sunt usor de intretinut, fiind ideale pentru persoanele practice si foarte ocupate.

Coltare pentru living extensibile

Coltarele extensibile sunt piese de mobilier foarte practice, potrivite pentru familiile numeroase sau pentru persoanele care isi doresc spatii multifunctionale. Pe piata vei gasi numeroase modele de coltare extensibile, din stofa, piele naturala sau piele ecologica, intr-o multitudine de culori.

Coltarele extensibile sunt perfecte pentru momentele cand ai oaspeti , orice camera putand fi transformata intr-o camera de oaspeti confortabila.

Coltarele sunt foarte practice atunci cand ai de amenajat o zona in coltul camerei. Avantajul este economia de spatiu, iar spatiul pe canapea este mai mare, oferind suficient loc pentru 5 - 6 persoane.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Expertul Acasa.ro, Silvia Teodorescu, arhitect

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea