Amenajarea casei

#baie #amenajare baie #chiuvete # chiuvete marmura # chiuvete travertin

(P) Chiuvete din marmura si travertin, alegerea perfecta pentru o baie eleganta

Intr-o baie eleganta, ciuvetele din marmura si travertin aduc un plus de rafinament. Afla mai multe despre aceste frumoase lavoare de piatra naturala, inclusiv modul de ingrijire.

Daca alegi piatra naturala pentru lavoarul tau, poti opta fie pentru o chiuveta din marmura cu un design modern, fie pentru un lavoar din travertin, cel mai cautat material din industria pietrei naturale.


Ce avantaje ofera travertinul?


Travertinul ofera imbinarea perfecta dintre aspectul impunator si elegant, cu tonul cald pe care ti-l doresti in caminul tau, alaturi de performanta si durabilitate.

Roca sedimentara formata pe parcursul a milioane de ani in straturi de materie organica intarita, travertinul are un farmec natural unic, iar acum poti achizitiona chiuvete din travertin pentru baia ta la pret de producator.


Cum ingrijesti chiuvetele din marmura si travertin


Travertinul este o piatra naturala mai poroasa decat marmura sau granitul, astfel incat necesita o ingrijire anuala sau semi-anuala cu produse speciale: impregnantii LTP. Pe PiatraOnline.ro poti gasi tot ce ai nevoie pentru a-ti mentine in forma chiuveta de marmura sau travertin: detergent pentru piatra naturala ce ofera o curatare delicata, dar si un produs destinat impermeabilizarii suprafetelor, ce previne patarea.


Oferte speciale pentru chiuvetele din marmura si travertin


Pe PiatraOnline.ro, poti gasi lavoare din travertin si marmura la cel mai bun pret de pe piata, incepand de la 395 RON. Alege produsul dorit de pe site si ridica-l apoi de la depozitul din plin Sector 1, ce asigura stocuri permanente pentru toata gama de produse.


Rock Star Construct, specialistii in finisaje cu piatra naturala


Cu o experienta de 11 ani in domeniul amenajarilor interioare si exterioare, Rock Star Construct iti ofera prin site-ul PiatraOnline.ro o gama impresionanta de produse de piata naturala de calitate, aduse din toate colturile lumii.

In afara de chiuvete din marmura si travertin, poti gasi pe PiatraOnline.ro produse decorative din marmura, piatra cubica, granit, caramida aparenta, alaturi de gratare de gradina, fantani, seminee si accesorii.

www.piatraonline.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Top

Cauta-ti perechea