Amenajarea casei

#mobilier bucatarie # bucatarie mica #amenajare bucatarie

Chiar si bucatariile mici pot fi foarte stilate

Sunt super fascinante bucatariile mici, amenajate cu gust, care nu par extrem de incarcate, dar care isi pastreaza insa intacta functionalitatea. De la alegerea mobilierului, pana la cea a culorilor, totul conteaza atunci cand ai un spatiu redus.

 

Bucataria alb cu negru

Bucatariile au ajuns de multe ori integrate unor livinguri, astfel ca spatiul pentru gatit ramane o zona redusa mult. Tocmai de aceea trebuie sa gandesti amenajarea ei incat sa se plieze perfect pe restul incaperii deschise. Un tapet special, rezistent la umezeala, e ideal de folosit in locul faiantei clasice. Opteaza pentru unul cu imprimeu alb-negru. Contrastul este foarte elegant.

Bucataria alba

Albul ramane intotdeauna varianta cea mai sigura pentru o bucatarie. Obliga la curatenie impecabila, insa este o alegere rafinata, care nu se demodeaza niciodata. Pentru un plus estetic, alege marmura de Carrara pentru blat si zona dintre acesta si perete, asa incat sa realizezi o prelungire vizuala a celor doua.

Bucatarie in stil parizian

O bucatarie plina de farmec poate arata si asa! Francezii sunt campionii bunului gust, deci trebuie sa avem incredere in ei. Si nu, nu este deloc o culoare inchisa acea nuanta de nuc. In combinatie cu display-ul alb lucios si cu accesoriile negre, precum lampile si blatul insulei creeaza un contrast extrem de placut.

Bucataria cu fereastra

Ei bine, si daca tot nu ai spatiu, macar lumina sa ai. In cazul in care ai posibilitatea sa faci modificari serioase ale spatiului de locuit, opteaza pentru o bucatarie cu o fereastra din aceasta de sus pana jos. Vei avea impresia ca ai spatiu infinit, incaperea mica va deveni uriasa, iar niciun alt decor interior nu il va bate pe cel de pe fereastra.

Foto: elledecor.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Pentru specialisti

Cauta-ti perechea