Amenajarea casei

#casa #amenajare casa # sfaturi casa #masa cafea

Ce trebuie sa stii despre masutele de cafea cu oglinda

Masuta de cafea este una dintre cele mai populare obiecte de mobilier din sufrageriile noastre. Este un obiect de mobilier care atrage atentia in orice incapere si poate fi adaptata oricarui tip de locuinta si personalitate.

Daca iti doresti o piesa de mobilier contemporana si moderna, care sa exprime eleganta si sa aiba un aspect unic, poti alege masutele de cafea cu oglinda. Acest tip de masuta pentru cafea este un obiect frumos si unicat de mobilier, pe care trebuie sa il ai in sufrageria ta.

Cu siguranta vei aduce un plus de originalitate sufrageriei tale, iar invitatii tai vor aprecia efortul tau. Masutele de cafea cu oglinda sunt disponibile in diverse forme si marimi, astfel ca inainte de a cumpara un astfel de obiect trebuie sa te documentezi bine.

Iata la ce trebuie sa fii atent:

Caracteristici. Masutele de cafea cu oglinda sunt disponibile in diverse marimi si forme. Insa, pe langa aceste doua aspecte, trebuie sa tii cont si de materialul din care sunt realizate si daca se potriveste cu restul sufrageriei tale.

Poti opta pentru o masuta din metal sau una din lemn. De asemenea, poti alege si masute din diverse alte materiale sintetice, insa daca iti doresti o piesa de mobilier rezistenta, este intotdeauna bine sa alegi masute realizate din lemn de cires sau din metal precum nichel sau fier.

Pe piata vei gasi modele masute de cafea ovale, rotunde, patrate sau dreptunghiulare, insa trebuie sa analizezi bine spatiul de are dispui si sa o alegi pe cea care se potriveste cel mai bine cu sufrageria ta. De asemenea, trebuie sa fie atent si la tipul de sticla din care este confectionata masa. Stai departe de mesele pentru cafea care sunt realizate din sticla neprocesara, care nu este foarte rezistenta.

Designul. Atunci cand faci shimbari in sufragerie, trebuie sa stii de la bun inceput care este atmosfera pe care vrei sa o creezi si daca masutele de cafea cu blat de oglinda sau sticla se potrivesc in mediul tau.

Daca locuinta ta are un aspect masculin sau rustic, este indicat sa alegi masute de cafea cu blat din oglinda care sa aiba acelasi aspect, mai dur. Astfel, este indicat sa alegi o masuta cu o baza solida. Daca insa sufrageria ta are un aspect delicat si sofisticat, este indicat sa opti pentru o masuta eleganta, din materiale fine si frumos finisata.

Daca insa iti doresti o piesa de mobilier moderna, unica, poti alege masute avangardiste, cu un design futurist. O masuta mai mare, cu finisaje din metal este tot ce ai nevoie. De asemenea, in sufrageriile minimaliste, masutele de cafea realizate integral din oglinda vor capta instant atentia si vor da mai multa personalitate sufrageriei tale.

Cum sa realizezi acasa o masuta de cafea cu blat de oglinda

Daca esti pasionat de bricolaj si iti doresti sa realizezi singur ct mai multe obiecte pentru casa ta, poti asambla si o masuta de cafea cu blat din oglinda. Pentru inceput trebuie sa achizitionezi o masuta, care sa se apropie cat mai mult de preferintele tale.

Apoi masoara blatul de deasupra pentru a stabili dimensiunile oglinzii pe care o vei monta deasupra. Lipeste apoi bucata de oglinda cu ajutorul unor adezivi. Daca vrei sa complici lucrurile, poti decupa blatul din lemn al masutei si poti instala un blat nou, din oglinda, pe care sa il fixezi cu ajutorul unor suruburi.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Pentru specialisti

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului