Amenajarea casei

#canapea #personalitate #model canapea

Ce spune canapeaua ta despre tine

Canapeaua nu este o simpla piesa de mobilier menita sa ofere confort si un plus de valoare estetica livingului. Ea poate sa reflecte personalitatea posesorului, prin modelul si nuanta in care a fost aleasa. Afla ce informatii poate sa transmita canapeaua cu care iti mobilezi locuinta!

Diferenta de gusturi in materie de mobilier provine din nevoile si trasaturile de caracter diferite ale oamenilor. Iata ce ar putea sa creada musafirii despre personalitatea ta, cand iti admira canapeaua!


1. Canapeaua cu doua locuri din material textil

Canapeaua ta este confortabila, calduroasa si primitoare, insa nu permite alaturi de tine decat maximum o persoana. Ai ales-o pentru ca esti o fire romantica, retrasa, care pune mare pret pe intimitate. Materialul textil pe care l-ai preferat denota ca esti o fire comoda, in constanta cautare de atentie si grija din partea celor din jur.


2. Canapeaua avangardista

Canapeaua ta este un soi de hibrid intre scaun si canapeaua clasica, cu forma neregulata, menita sa ofere un plus de spatiu incaperii. Ea spune despre tine ca esti o persoana adaptabila, adepta a minimalismului si fana a lucrurilor sofisticate si nonconformiste.


3. Canapeaua extensibila

Daca ti-ai dotat locuinta cu o canapea extensibila, inseamna ca esti o fire prevazatoare, preocupata de a avea mereu optiuni de rezerva. De asemenea, iti place sa jonglezi cu mai multe sarcini in acelasi timp, esti o persoana spontana si ospitaliera.


4. Canapeaua din piele

Aparentele sunt foarte importante pentru tine si le pui intotdeauna inaintea aspectelor practice. Iti place sa ii impresionezi pe cei din jur, vrei sa ai o atmosfera sofisticata acasa si preferi sa investesti sume mari in lucruri de calitate, pe care sa le poti pastra intreaga viata.


5. Canapeaua in nuante tari

Ales ales sa iti decorezi livingul cu o canapea in nuante tari, indraznete? Inseamna ca ai o personalitate bine definita, iti place sa iesi in evidenta si esti mereu in miscare. Nuantele sunt si ele sugestive:

  • Rosu: esti impulsiv, ambitios si combativ
  • Albastru: esti insetat de succes, creativ, pasnic si intelept
  • Galben: iti place sa iti asumi riscuri, esti o fire optimista si idealista
  • Verde: esti o fire sportiva si vesela
  • Oranj: adori luxul, atentia celor din jur si esti foarte energic


6. Canapeaua in nuante neutre

Daca ai o canapea alba, inseamna ca esti o persoana echilibrata, ce tinde mereu spre perfectiune. Canapeaua neagra denota, in schimb, ca esti o fire disciplinata, independenta si foarte ambitioasa.

Sursa foto: virtualcareeradvice.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Pune o intrebare