Amenajarea casei

#alegere covor #diego #covor #personalitate

Ce covor se potriveste personalitatii dumneavoastra?

Alegerea covorului poate fi dificila, mai ales daca doriti ca acesta sa va reflecte personalitatea. E mai bine sa optati pentru unul uni sau unul cu motive jucause? in randurile de mai jos va oferim cateva sugestii, care sa va ajute sa decideti ce tip de covor vi se potriveste.

Modern

Daca sunteti o femeie moderna, care este preocupata de aspectul sau fizic, dar si de locuinta sa, si preferati sa fiti inconjurata de obiecte cu linii drepte, atunci va recomandam covoarele uni sau cu motive geometrice. Alegeti o culoare care se asorteaza cu cea a peretilor din locuinta dumneavoastra pentru a va asigura ca va veti bucura de armonie si de eleganta in camin!

In pas cu moda

Urmariti cu mare interes cele mai noi tendinte pe bloguri si reviste, pentru a fi intotdeauna la curent cu moda? in acest caz va recomandam covoarele stralucitoare, lucioase, care sa se asorteze cu obiectele si accesoriile de decoratiuni interioare pe care le aveti deja!

Traditional

Daca preferati valorile clasice si doriti sa aveti in locuinta dumneavoastra mai degraba comori mostenite de la bunica decat cele mai moderne accesorii, cea mai buna alegere sunt covoarele cu motive clasice. Acestea sunt impodobite cu superbe motive florale si cu franjuri, fiind disponibile in culori traditionale, precum bej, maroul, bordoul sau verdele.

Boem

Aveti o personalitate debordanta si va simti in largul dumneavoastra in prezenta culorilor vesele? in acest caz alegeti un covor colorat, tuns manual, care va servi intotdeauna drept sursa de energie sau de inspiratie! Covoarele cu aspect de tablou sunt foarte la moda acum si au un aspect atat de realist incat par a fi pictate de un pictor impresionist.

Daca stiti deja ce tip de personalitate aveti, cautati covorul care vi se potriveste cel mai bine din oferta Diego!

 

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea