Amenajarea casei

#dormitor #amenajare dormitor #case vedete #Case de vedete #dormitor vedete

Case de vedete: 5 dormitoare sofisticate de celebritati

Zilele de vineri sunt dedicate celor mai chic case de vedete pe Acasa.ro. De aceasta data, te invitam sa treci pragul unor dormitoare sofisticate de celebritati, care se remarca prin stiluri diferite si surprinzatoare, de la neutre si armonioase, pana la energizante si exotice.

Te-ai intrebat vreodata cum arata cea mai intima incapere din locuinta unei celebritati? Oare cu ce se deosebeste ea de dormitorul tau? Mai jos iti poti satisface din plin curiozitatea, caci ti-am pregatit o lista cu dormitoare sofisticate de celebritati, care sa te inspire sau, cel putin, sa-ti smulga un "wow".


1. Dormitorul actritei Sarah Jessica Parker

Faimoasa Carrie din "Sex and the City", Sarah Jessica Parker este mai preocupata de modul in care arata locuinta sa, decat personajul interpretat in serialul celebru. Astfel, dormitorul sau (pe care il imparte cu partenerul Matthew Broderick) este un mix de pereti albi imaculati, draperii albe si lenjerie de pat asemenea, cu accesorii colorate (lampa intr-o superba nuanta de albastru marin, fotolii vintage de culoarea verde-mar etc.). Designerul angajat de Sarah a adaugat un covor din sisal, draperii diafane si lustra cu ventilator, pentru o atmosfera de "casa de vacanta pe plaja".

2. Dormitorul lui Cameron Diaz

Desi firea ei vesela si expansiva te-ar fi facut sa crezi ca dormitorul lui Cameron Diaz este colorat si relaxat, in realitate stilul in care este decorat acesta intrece orice presupunere: mobilier sobru inchis la culoare, tapet din matase bej, scaune vintage frantuzesti inspirate din stilul anilor '50 si ferestre sofisticate si elegante.

3. Dormitorul lui Hilary Swank

Actrita Hilary Swank a preferat sa imbine stilul clasic cu cel modern in dormitorul sau. Un perete este acoperit cu tapet din matase, patul, lenjeria de pat, noptiere si covorul sunt marca Calvin Klein Home, accesoriile sunt vintage, iar tabloul este semnat de Carlos Vega.

 


4. Dormitorul lui Courtney Cox

Faimoasa Monica din "Friends", pe numele sau real Courtney Cox, se odihneste intr-un dormitor cu adevarat exclusivist: mobilierul este realizat cu margini din zinc, noptierele de langa pat sunt din selenit, iar zona biroului de lucru este amenajata in stil modern, cu aer futurist.

5. Cindy Crawford

Modelul Cindy Crawford si-a decorat dormitorul din resedinta sa din Malibu astfel incat sa combine elemente traditionale (un sezlong tapitat, mobilier din lemn masiv, semineu sculptat in piatra) cu accente eclectice, precum covoarele marocane si cuvertura brodata.


Sursa foto: elledecor.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Expertul Acasa.ro, Silvia Teodorescu, arhitect

Pune o intrebare