Amenajarea casei

#amenajarea casei #case de lux #apartament new york #apartamente de lux

Case de lux: un zgarie-nori cu apartamente estimate la 25 milioane de dolari fiecare. Ti-ar placea sa locuiesti aici?

Spatiul din ce in ce mai limitat si dorinta constructorilor de a realiza un numar cat mai mare de locuinte face ca piata zgarie-norilor sa devina din ce in ce mai prolifica si mai pretentioasa. Dupa ce vei descoperi un zgarie-nori in care pretul unui apartament se ridica la 25 de milioane de dolari, iti vei da seama ca persoanele din domeniul imobiliarelor au descoperit gustul clientilor pentru lux si mixeaza pe acest punct sensibil in incercarea de a-i convinge sa se mute intr-un complex rezidential fabulos, cum doar in filme mai vezi. Descopera, asadar, cum arata apartamentele luxoase din complexul One Riverside Park, New York.

Peretii din sticla, un detaliu fascinant

Complexul de trei zgarie-nori One Riverside Park a fost inaugurat toamna trecuta, iar de atunci din cele 219 apartamente de lux scoase la vanzare, cateva zeci si-au gasit deja proprietari, in ciuda faptului ca preturile de achizitie sunt de ordinul zecilor de milioane de dolari.

Apartamentele de lux sunt foarte spatioase, ideale mai ales pentru familiile cu copii. Ceea ce te fascineaza la prima vedere sunt peretii din sticla, care ofera o priveliste uluitoare asupra Manhattanului si a parcului Riverside si care iti lasa impresia ca locuiesti in aer.

Amenajarile interioare, semnate de un designer de top

Pentru amenajarile interioare, constructorul a colaborat cu unul dintre cei mai apreciati designeri, Shamir Shah. Nascut in Kenya, designerul a incercat sa se inspire din stilul african pentru a crea decoruri primitoare, dar in acelasi timp luxoase, elegante si sofisticate.



In acest sens, Shamir a folosit in special paleta neutra pentru decoratiuni si a pus accent pe materiale dintre cele mai pretentioase, cum ar fi travertinul si diferite tipuri scumpe de lemn si marmura.

Facilitati pentru toate gusturile, la un pas distanta

Fiecare apartament de lux dispune de 5-7 dormitoare cu bai aferente, o bucatarie open space, un living open space si alte camere utile pentru orice familie.









In zgarie-nori, proprietarii au la dispozitie foarte multe facilitati, de la loc de joaca pentru copii, pana la sala privata de cinema, piscina, spa, sala de fitness, teren de baschet, sala de squash, sala de bowling, sauna, sala de jocuri, perete de alpinism, gradina interioara si terasa exterioara.



Cu atat de multe atuuri pe hartie, nu este de mirare ca o casa de lux intr-un astfel de zgarie-nori costa pana la 25 de milioane de dolari.

Sursa foto: decoist.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Pentru specialisti

Top

Cauta-ti perechea