Amenajarea casei

#sua #case de lux #oregon #vila oregon

Case de lux: o vila desprinsa din basme, evaluata la 10 milioane de dolari

Daca esti hotarat sa iti cumperi o resedinta in Statele Unite, atunci vila de mai jos iti vine ca o manusa. Amplasata in Bend, Oregon, pe soseaua ce urca spre domeniul schiabil de pe Mount Bachelor, luxoasa vila din imagine iti poate indeplini fantezia de nabab al timpurilor moderne. Situata pe un domeniu particular de peste 4,5 ha de teren, luxoasa locuinta are un pret pe masura: 10 milioane de dolari.

Finisaje unice

Proprietatea luxoasa, iesita de pe planseta designerului Janet Jarvis, se mandreste cu finisaje unice in lume. De altfel, luxul lipsit de opulente iti fura din prima clipa privirea. Intrarea este strajuita de o masiva poarta din lemn incastrata in granit adus din munti, in spatele portii lasand sa se vada o mica parte din vila.

In ton cu peisajul

Luxoasa resedinta pare sa se incadreze perfect in peisajul montan de langa oras. Inclusiv curtea interioara a resedintei este gandita astfel incat sa redea fidel imaginea cascadelor de la poalele Muntelui Bachelor. Piscina din curte, de dimensiuni aproape olimpice, este alimentata de apa ce trece peste cateva praguri de piatra ce imita la scara redusa cascadele din zare. Acestea pot fi admirate, de altfel, atat din spatioasa curte a vile, cat si din camerele ei.

Relaxare indoor & outdoor

Vila de 10 milioane de dolari isi merita pretul daca tinem cont si de dotarile interioare ale complexului, cat si de amenajarile aduse domeniului pe care este amplasata. O curte cu un gazon impecabil asteapta iubitorii sportului sa isi demonstreze abilitatile la tenis de camp, in timp ce in imediata apropiere a acesteia iubitorii de golf au la dispozitie un teren perfect amenajat. Oferta este completata de sala de sport din interiorul cladirii si de cel de-al doilea living, dotat cu o masa de snooker si un spatiu de proiectii video.

In asteptarea oaspetilor

Resedinta pare gandita sa asigure atat intimitatea unei familii, cat si posibilitatea organizarii unor petreceri cu oaspeti. Bucataria, de dimensiuni considerabile, are alaturate doua spatii destinate servirii mesei in cadru intim sau mai larg, in timp ce numeroasele dormitoare sunt dotate cu bai proprii. Cireasa de pe tort o reprezinta insa livingul principal, dotat cu semineu, panorama oferita de muntii din apropiere fiind una de vis.

Sursa foto: luxuryhomes.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului