Amenajarea casei

#londra #case de lux # design casa #case de vanzare

Case de lux: cum arata cele mai scumpe proprietati scoase la vanzare in Londra

Oamenii de afaceri din Marea Britanie o duc foarte bine chiar si in aceste vremuri dificile din punct de vedere economic, astfel ca isi permit sa investeasca milioane de dolari in proprietati luxoase, pe care mai apoi le scot la vanzare. Cea mai ieftina casa de lux scoasa la vanzare in Londra costa "doar" 37,5 milioane de dolari.


Health Hall

Situata pe "Strada miliardarilor" din Londra, casa Health Hall este una dintre cele mai luxoase proprietati din Anglia. Cumparata in 2006 de un magnat imobiliar, casa de lux a suferit transformari enorme, datorita celor 40 de milioane de dolari investite in designul interior si in reconstructia cladirii.



Health Hall are 14 dormitoare, 6 camere de receptie, o sala de cinema, o crama, o sala de jocuri, plus picina, teren de tenis, sala de fitness si un buncar. Acesta din urma ar trebui sa-i protejeze pe proprietari in caz de cutremur.



Printre cele mai folosite materiale de constructie se numara marmura. Nu mai putin de 12 tipuri de marmura italiana acopera pardoseala si peretii din bai.

Casa de lux Health Hall este scoasa la vanzare, iar pretul ei se ridica la 65 de milioane de lire.






Casa de lux din Campden Hill, Holland Park

Tot 65 de milioane de lire costa si o alta casa de lux, situata de aceasta data in zona Campden Hill, Holland Park, din Londra. Aceasta casa se adreseaza in special persoanelor care vor sa-si amenajeze singure locuinta. Prin urmare, nu toate camerele au un design interior de lux, dar exista un living spatios, amenajat in stil clasic, si o sala de receptie, pentru mesele la care participa un numar mare de invitati.






Apartament de lux in Knightsbridge

Cine are 68 de milioane de lire in cont, poate achizitiona un apartament de lux situat in cartierul exclusivist Knightsbridge din Londra. Apartamentul are doua "aripi", una care are vedere spre Hyde Park, iar cealalta cu vedere spre oras.







Casa de lux este foarte spatioasa, are 700 de m patrati, iar interioarele sunt alese cu bun gust. In cele mai multe camere, designerii de interior au ales lumina galbena in loc de cea alba, tocmai pentru a aminti de culoarea aurului, de bogatie.







Surse foto: dailymail.co.uk, msn.com, pinterest.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Pune o intrebare