Amenajarea casei

#agentie imobiliara #marea britanie #case anglia #cumparare casa #case castel #testare case

Case-castel pe care le poti testa inainte de a le cumpara

Pe hartie, proprietatile de zeci de milione de euro arata extraodinar si par resedintele de vis pentru cei care isi permit un astfel de stil de viata. Recent, o prestigioasa agentie imobiliara din Marea Britanie ofera milionarilor un serviciu de lux: testarea castelelor.

Cumparatorii din sectorul de lux sunt acum imbiati cu o oferta tentanta. Inainte de a cumpara o resedinta pot petrece un weekend intreg intr-un castel de vis din tinuturile mirifice ale Angliei.

Astfel, posibililor cumparatori si le ofera sansa de a inchiria castelul pentru un weekend intreg. In acest fel vor putea simti pe propria piele cum este sa traiesti intr-un astfel de loc. Daca vor cumpara in final proprietatea, costul pentru respectivul weekend va fi scazut din suma totala.

Printre casele - castele pe care milionarii lumii le pot achizitiona in Anglia se numara Happisburgh Manor in Norfolk (800.000 lire sterline) sau Tempsford Mill in Bedfordshire (2,8 milioane lire sterline).



Agentia imobiliara a scos la vanzare sase astfel de proprietati luxoase care pot fi "incercate" inainte de cumparare. Cinci dintre ele sunt folosite in prezent ca resedinte de vacanta, in timp ce a sasea este un hotel. Insa, in prezent sunt vandute ca resedinte personale.

Chiar daca aceste resedinte dispun de opt pana la 10 dormitoare, sunt de fapt cele mai mici resedinte din portofoliul agentiei imobiliare, care mai dispune de o manastire si un port.


Strategie de marketing de succes


Initiatorii acestei strategii de marketing sunt de parere ca vor avea succes, prin modalitatea inedita de prezenta casele pe care le au in portofoliu. Datorita naturii speciale a proprietatilor si conditiilor de pe piata imobiliara, compania incearca diferite strategii pentru a-si vinde proprietatile.

In fiecare an, sute de persoane isi petrec vacanta in castele reconditinate sau organizeaza aici evenimente speciale, precum nunta sau botez. Apoi, sunt foarte incantate de momentele petrecute intr-o atmosfera de vis. Astfel, agentia imobiliara ofera potentialilor cumparatori sansa sa locuiasca si sa simta cu adevarat frumusetea si linistea acestor case-castel.



Dupa un astfel de weekend petrecut intr-un castel de vis, cumparatorii sunt mult mai tentati sa faca din acest spatiu resedinta lor permanenta.

Aceste castele din protofoliul agentiei imobiliare fac parte dintr-un circuit de lux si sunt folosite si pentru nunti, evenimente corporatiste sau vacante luxoase.



Proprietatile sunt disponibile pentru inchiriere de la preturi care pornesc de la 550 de lire sterline pe noapte. Cele sase proprietati puse la vanzare sunt Beau Castle din Worcestershire (2,3 milioane lire sterline), Bath Lodge Castle din Somerset (1,75 milioane lire sterline), Plas Cilybebyll (1,5 milioane lire sterline), Happisburgh Manor (800,000 lire sterline), Old Morley Hall din Norfolk (2,5 milioane lire sterline) si Tempsford Mill (2,8 milioane lire sterline).



In plus, pana la vanzare, aceste castele ofera numeroase servicii pentru clientii de lux. Astfel, pot petrece aici un weekend romantic, pot organiza nunta, pot admira peisajul de toamna sau pot petrece sarbatoarea de Craciun.

Sursa foto: dailymail.co.uk

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Pentru specialisti

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului