Amenajarea casei

# stele zburatoare #amenajare casa #feng shui

Casa in stil Feng Shui? Tine cont de "stelele zburatoare" benefice si fereste-te de cele malefice

Tot mai multe persoane isi doresc o casa plina de energii pozitive, pentru a fi inconjurati de armonie, prosperitate si sanatate. Cu toate acestea nergiile negative care se afla in casa noastra duc adesea la dezechilibre. Iata care sunt energiile de care trebuie sa te feresti daca vrei sa ai noroc in tot ceea ce faci.

In fiecare spatiu se afla energii pozitive, care genereaza armonie, sanatate, prosperitate, dar si energii negative care ne dezechilibreaza viata si sunt cauzele pentru depresie, certuri, oboseala si multe alte neplaceri cu care ne confruntam zilnic.

Potrivit practicii Feng Shui, exista noua energii, care sunt numite "stele zburatoare". Acestea sunt numerotate de la 1 la 9. Daca aceste energii sunt identificate si aranjate corespunzator, pot produce armonie in casa noastra.

Felul in care ne amenajam spatiul in care locuim spune foarte multe despre cum ne merge in viata. Indicatorii pe care ii vizeaza intotdeauna specialistii in Feng Shui sunt norocul sau ghinionul, bunastarea, obstacolele, starea de sanatate, fertilitate sau infertilitatea, depresia sau vitalitatea etc.

Atentie! Fereste-te de "stelele zburatoare" 2, 3, 5 sau 7

"Energiile care ne guverneaza spatiul sau cum le mai spunem noi stelele zburatoare, sunt de multe ori cauza pentru felul in care ne raportam la viata si la modul in care ne merge din toate punctele de vedere. De multe ori, chiar daca ne straduim, chiar daca muncim din greu, constatam ca alergam in gol si nu vedem rezultatele asteptate in viata noastra. in acele cazuri, cel mai probabil spatiul in care locuim sau ne desfasuram activitatea este incarcat de stele zburatoare de tip 2, 3 sau 5. Cele de tip 2 aduc boala, oboseala, probleme cu stomacul, depresie, atacuri de panica, iar cele de tip 3 sunt generatoare de conflicte, probleme cu picioarele, atrag furturi si jafuri. De departe, cele mai nocive energii sunt de tip 5. Aceasta stea aduce ghinioane, blocaje in viata, cosmaruri. Steaua zburatoare 7 aduce procese juridice, barfe si scandaluri", explica expertul in Feng Shui, Georgiana Vasuian.

Care sunt "stelele zburatoare" favorabile?

Atunci cand ne mutam intr-o casa noua, de cele mai multe ori ne uitam sa fie spatiu suficient. De asemenea ne asiguram ca blocul sau casa este izolata termic, ca are o curte suficient de mare. Daca ne mutam la bloc insa, avem adesea grija ca apartamentul sa nu fie amplasat la ultimul etaj, dar nici la parter. Multe persoane iau in considerare toate aceste indicatoare, importante ce-i drept, dar insuficiente.

In opinia expertului Feng Shui Georgiana Vasuian, oamenii au inceput sa ia in considerare si energiile care tranziteaza in acea casa si tot mai multi apeleaza la ajutorul unui specialist Feng Shui pentru amenajarea corecta a casei.

"Sunt tot mai multi oameni, in special cupluri, care apeleaza la sprijinul meu pentru a le analiza spatiul nou cumparat din punct de vedere al Feng Shui-ului. Unii au avut intamplari nefaste la ultima locuinta, altii simteau ca se odihnesc mai bine mai degraba la hotel decat in propria casa, altii au intampinat probleme de infertilitate si au inteles ca energiile din casa nu sunt doar povesti, ci au o baza reala. Din experienta a 5 ani de practica in domeniul Feng Shui, am invatat ca atunci cand atragem in casa energii nu tocmai favorabile, inseamna ca avem lectii karmice. Nimic nu este intamplator si pe principiul rezonantei, atragem ceea ce suntem. O casa amenajata in stil Feng Shui, ne poate imbunatati rapid viata. In prezent ne aflam in perioada lui 8, ceea ce inseamna ca energiile pe care este bine sa dormim si sa lucram sunt 8, 9 si 1. Aceste energii aduc prosperitate si armonie, iar multe probleme de cuplu sau relatii interumane apar din lipsa de comunicare, aspect care este blocat de energiile 2, 3, 5, 7 sau chiar 4", conchide expertul in Feng Shui, Georgiana Vasuian.


Sursa foto: decoist.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Ce influenta are echinoctiul de toamna asupra noastra

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare